Selam sımdı google sitemi indexine almadı normalde link degişimiyle google orumcekleri alıyodu ben ekle diye ısrar ettikce kıllık yapıor manuel olarakta ekledim 3-5 kez belki daha fazla yeni alınmıs bir domaine fazla hit girişi olursa sandboxa atabilirmi ? sanırım sandboxa aldı beni bide msn.com da site: diyerek arattırdıgım an sole bisey cıkıyor
Were you looking for site:www.sohbetci.com
daha onceden bu domainemi linkliymis yoksa halen onamı linkli googlede bu yuzden eklemıyor olabilirmi. kafayı sıyırtıcak eger beni sandboxa aldıysa bende o sandıktan cıkcam link deişimi dost siteleri gunden gune cogaltıyorum. bunun etkisi faydası olacak diye dusunuyorum ama eger domainim linkliyse halen bu linki nasıl kopartabiliriz zamanmı lazımdır sizce bu konu hakkında fikir alış verişi yaparsak sevinirim. iyi calısmalar herkeze.
Were you looking for site:www.sohbetci.com
daha onceden bu domainemi linkliymis yoksa halen onamı linkli googlede bu yuzden eklemıyor olabilirmi. kafayı sıyırtıcak eger beni sandboxa aldıysa bende o sandıktan cıkcam link deişimi dost siteleri gunden gune cogaltıyorum. bunun etkisi faydası olacak diye dusunuyorum ama eger domainim linkliyse halen bu linki nasıl kopartabiliriz zamanmı lazımdır sizce bu konu hakkında fikir alış verişi yaparsak sevinirim. iyi calısmalar herkeze.