İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu nasıl bir test ödemesi???

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen test ödemesi 0.84 YTL olarak görünüyor fakat oraya bu miktarı girdiğimde yanlış diyor. Acaba $ kuruna göre karşılığını mı yazacağız yoksa oraya da YTL karşılığını mı yazacağız?

We've initiated a test deposit for the following account on Monday, November 13, 2006. Please check your bank account for this deposit in the next 10 days.

burdaki tarih Kasım'ın 13'ü diyor fakat elimdeki banka dekontunda İşlem Tarihi: 07/11/2006 olarak görünüyor. Acaba bundan kaynaklanan bir problem olabilirmi? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler...

S

SupRAdyN

Misafir
0,84 olarak gireceksin 0 bölümunu bos bırak sadece diger bölüme 84 olarak gir kabul etmiyosa. cok denedigin icin bloke etmiş olabilir daha sonra dene.

S

SupRAdyN

Misafir
herkeze degişik meblalar yatırılmakta cok denemeden dolayı bloke etmiş olabilir.

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
0,84 girdim kabul etmedi.. şimdi sadece 84 girecem inşallah olur...

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sadece sağ kısma 84 yazdım bu yazı çıktı
Required field must not be blank

sol kısmı da doldurmak zorundayım.. ama çok fazla denemekten gider diye korkuyorum. ne yapayım doğrusu nedir bunun yardımcı olurmusunuz?

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Google'a mail atmaniz en dogrusu olacaktir. Burda bizim sunacagimiz butun fikirler tahminden oteye gecmez.

S

SupRAdyN

Misafir
sol kısımda 0 olacak sag kısma 84 gireceksin olmuyosa banka bilgilerini degiştir yeni test ödemesi gönderirler.

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Benim 1 Hafta Oldu Hala Gelmedi :D

Biriken Para 750 $ Oldu , Hala Test Ödemesi Alacaz. :)

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
son hakkımdı ve oraya 0,84 yazdım...Netice itibariyle kabul etmeyip başka eft hesabı girmemi istediler. bu nasıl bir sistem anlamadım gitti. gönderecekleri 3 kuruş para 50 tane takla attırmadan iş yapmıyorlar... sinir oldum...

S

SupRAdyN

Misafir
son hakkımdı ve oraya 0,84 yazdım...Netice itibariyle kabul etmeyip başka eft hesabı girmemi istediler. bu nasıl bir sistem anlamadım gitti. gönderecekleri 3 kuruş para 50 tane takla attırmadan iş yapmıyorlar... sinir oldum...

sana gönderilen bakiye ile sistemlerindeki bakiye farklılıgından kaynaklanmıs olabilir. yeni ödeme iste ne gusel pesin alıyom bi paket cigara parasın :D

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şuan benim hesapta da 500$ var pin gönderirken tık diye gelen mektup çek gönderirken 2 ay bekledi nedense. biz de eft hesabı girelim dedik. ama bu da sonuçsuz kaldı. ne yapcaz bilmiyorum...

S

SupRAdyN

Misafir
yeni banka bilgisi girerek test ödemesi alman en dogrusu olacak sanırım. adsenseyi anlamak zor alakasız banlar gönderilmeyen cekler test ödemesi proplemi saymakla bitmez. allah yardımcınız olsun.

C

chish

Misafir
Arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen test ödemesi 0.84 YTL olarak görünüyor fakat oraya bu miktarı girdiğimde yanlış diyor. Acaba $ kuruna göre karşılığını mı yazacağız yoksa oraya da YTL karşılığını mı yazacağız?

burdaki tarih Kasım'ın 13'ü diyor fakat elimdeki banka dekontunda İşlem Tarihi: 07/11/2006 olarak görünüyor. Acaba bundan kaynaklanan bir problem olabilirmi? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler...

aynı sorun bendede olmuştu bankaya ödeme geldikten 5 gün sonrasında falan test ödemesini kabul etti 5 gün boyunca hergün denedim günde 1-2 kere artık yeni hesapta denersin kolay gelsin

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynı sorun bendede olmuştu bankaya ödeme geldikten 5 gün sonrasında falan test ödemesini kabul etti 5 gün boyunca hergün denedim günde 1-2 kere artık yeni hesapta denersin kolay gelsin

saol inşallah ikinci eft hesabında da aynı yamuğu yapmaz bize...

Ekselans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar test ödemesi geldikten bir kaç gün sonra hesabı onaylayın.
Gelen paranın son 2 rakaımını yazıyorduk galiba zate google belirtiyordu.
eğer kabul etmiyosa ertesi gnü bekleyin
kolay gelsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5