İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu nasıl iş

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Siteleri kapatman gerekmiyor..
Sedo saolsun :)
Gerci artık sedo ile ilgili pek birsey paylasmamaya karar verdim. Paylastikca dusmanım artıyor..
iLgililer ustlerine alınabilirler.

M

malatyasporlu

Misafir
boşver ARKADAS ne kadar düşmanın olusa olsun ben hep senin dostunum ;)

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malatyasporlu,

Akbank çekleri bozuyor valla bu foruma buunları yazmaktan gına geldi. 5 senedir toplam 100 den fazla çek verdim adamlara hepsini tek kuruş almadan bozdular.

Ama her Akbank şubesi yurtdışı çekini bozmaz. mesela benim hesabım yan ilçede çünki benim ilçemdeki akbank yurtdışı çeklerini bozmuyor. Seni yönlendirememişler... Malatya da mısın bilmiyorum ve malatya da kaç Akbank var bilmiyorum :)

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bir ay önce Ziraat Bankası'na 110 + 120 dolar olarak iki çek verdim. 25 YTL masraf aldılar, ciro edince seni ararız dediler ama hala aramadılar.

M

MrManson

Misafir
Akbank'ta bozduruyorum vs diyince forumdan "cok bilen" arkadaslar beni akbank hissedarı ilan ettiler :)
adam bana 10 dk içinde veriyor parayı gerekli evrakları doldurduktan sonra
250$ + için 3 hafta 250$- yi 10 dk de hallediyor.

Z

zeynelkoc

Misafir
benim çek 150$ 2 haftaya bozarız dediler (banka çalışanları tanıdık)

M

malatyasporlu

Misafir
uslanmaz' Alıntı:
malatyasporlu,

Akbank çekleri bozuyor valla bu foruma buunları yazmaktan gına geldi. 5 senedir toplam 100 den fazla çek verdim adamlara hepsini tek kuruş almadan bozdular.

Ama her Akbank şubesi yurtdışı çekini bozmaz. mesela benim hesabım yan ilçede çünki benim ilçemdeki akbank yurtdışı çeklerini bozmuyor. Seni yönlendirememişler... Malatya da mısın bilmiyorum ve malatya da kaç Akbank var bilmiyorum :)

vay anasını ben malatyada bi tane akbanka gittim adamlar yurtdışı çeklerini 2003 yılına kadar bozduklarını artık bozmadıklarını söyledi işe bak...

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Bence kendinden cok emin bir sekilde su ana kadar gitmedigin herhangi bir sube'ye git.
Merhaba çeki bozdurmak istiyorum de.
"Merhaba şu çeki bozabilirmisiniz ?" ile
"Merhaba şu çeki bozarmısınız ?" arasında cok fark var. Ve cok farkediyor.
Gerci ben cek bozdurmadim henuz ama bozduran arkadaslar var.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bundan 4 yıl önceydi sanırım o zaman goto.com vardı ilk çekim gelmişti 52,75 : )
tabi biz hemen bankanın yolunu tuttuk, ordaki veznedar kardeş bize yurtdışından gelen çeklerin ne kadar kötü bişey olduğunu anlattı.

hatta bi ara o kadar çoştu ki "karşılığı yoksa çekin kendinizi de bizi de yakarsınız" demekten bile çekinmedi. tabi ben bir miktar vazgeçerek geri döndüm. daha sonra iyinet forumun bundan 2 önceki halinde birinden bir akıl aldım.(phpbb'den önce bir script vardı) blöf yapmak

bankaya gittiğinizde size çeki bozamayacağını söyleyen kişiye "şube müdürüyle görüşeyim birde" derseniz işler değişiyor akbank'ta genelde.
garanti için ise "ben müşteri hizmetleriyle görüştüm bozduğunuzu söylediler" daha işlevsel.

akbank clickxchange.com'dan gelenler için komisyon almıyor fakat cj.com'dan gelen çekler için alıyordu. bazen çeke göre de komisyon değişebiliyor.

ben şu an için ankara'da olanlara ykb'nin kızılay merkez şubesini önerebilirim.

M

malatyasporlu

Misafir
en son Türk ekonomi bankası 85 milyonluk çek için 140 milyon komisyon isteyince çeki yırttım bugün yarın google çkide gelir onuda afiyetle yırtarım ama tavsiye ederim çok güzel bi zevk :) neyse artık yabancı sitelerlede alakamızı kesiyoruz.. neyse artık bi sedo bi kitapyurdu :) pasif webmasterliğe geçiyorum artık.. site mite yapmak yok :p

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güvendiğin 1 allahın kulu yokmu şu forumda? Yazmiyim diyorum ama dayanamıyorum. Adresini değiştir ismini değiştir o arkadaş senin için bozsun ve belirli bir komisyon karşılığı ödesin sana.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Komisyonada gerek yok. Guvenebilirsen ben Istanbulun dört bir yanında elimden geleni yaparım..

M

malatyasporlu

Misafir
çok çok sağolun tabiiki güveniyorum fakat benimde istanbul ankara izmirde bir çok tanıdığım var o şekildede hallederimde nereye kadar böyle sürecek bi hal çaresini bulmak zorundayım bunuda yapacam inşallah bi şekilde halledeceğim... çok sağolun arkadaşlar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.