Yapılır yapılır, bu ülkede siyasetin en ön saflarında senelerce demokrasi düdüğü çalanlara baktığımızda hep darbelerle gelmişler. Tamam çuvaldızı başkasına batıralım ama lütfedip iğneyi de kendimize batıralım.
mağlesef koltuk sevdalısı siyasetçi de çok memlekette, kaç seçim kaybetmesine rağmen hala o koltuklarda oturan siyasetçileri çok iyi biliyoruz, onlar yüzünden tepki oyları diye D partisine gönül veren kişiler, A partisine B partisine oy veriyor. Anlamıyorum japon ile mi yapıştırdılar o koltuklara bunları
bahsedilen şahısların derdi başa geçmek değilki zaten, adamların herşeyi var bankası var parası var kazanmayada devam ediyorlar. Başa geçip dert tasa niye çeksinler ki, muhalif olup herşeye laf atmak varken..
Evet banka..
Keşke söylediklerinin hepsi doğru olsa. Kanaltürk'e aktarılan astronomik reklam bedelini nasıl ödediklerini merak ediyorum.
Ayrıca M. Yilmaz (Anap) mavi akım projesi sonrasında finansbankın gizli ortağı olduğu ortaya çıkmıştı kaç kişinin aklında kalmış bilemiyorum.
Loi bahsi geçen ilk siyasi parti, kanaltürk'e aktardıkları reklam bedellerini rahat bir şekilde ödemelerini bilmek pek sakınca yaratmıyor benim açımdan, ona baktığımızda birçok partinin, birçok televizyon kanalında, yazılı medyada reklamları var sonuçta hazineden de para alıyor bu partiler