İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu nedir ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain bilgileri sunan bir site işte. muhtemelen birisi senin siteni analiz ettirmiş, onlar da bu bilgiyi kaydetmişler.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dostum her yere beyaz.org beyaz.org yazıpta gereksiz sorular soruyorsun bana göre biraz reklam yapıyosun gibi...Ancak umarım ben yanılıyorumdurda sen bilmediğin şeyleri soruyorsundur.Bu arada sorduğuna cevap ploop da dediği gibi bir analiz sitesi siteleri çeşitli şekilde analiz ediyor.Top 1000 girmiş olmanda iyi bir şey hiç yoktan backlink alırsın.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
PieRLuGi' Alıntı:
kraliste bilmediklerimi soruyorum, sen rahatsız oluyorsan sormıyım ?
Hayır burası paylasim forumu ve buna ben karar veremem tabiki herkesin kendi bileceği iş ancak,

http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=31967

bu konudada olduğu gibi konuyu biraz beyaz.org üstüne yönlendiriyorsun.Diğer konudada sana fiyat verenler oldu hala ısrarla devam diyorsun.Tüm forum fiyat vermez ama sen öyle yazdıkça konu yukarıda durur.Bana reklam kokan hareketler geldi.Birde senin bu konularını üst üstte gezince doğal yani.Bekliyorum birazdan yeni siteler bölümüne beyaz.org tasarı mı nasıl diye bir konu açıcak mısın diye?

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birincisi gördüğüm bir sitenin ne olduğunu bilen varmı diye soruyorum,
ikincisinde ise sitemin değerinin ne kadar olduğunu soruyorum,

bundan daha doğal bişey varmı ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.