Arkadaşlar benim bir film sitem var ve google bu siteyi tutmuştu. Eklediğim yazı google'de, 2 saniye sonra ve yazdığım cümlede ilk sayfalara çıkıyordu. Hit ise 10 k civarını bulmuştu. Taki r10.net'te bir üyenin bedava backlink diye bir konusuna girene kadar. Baktım herkez iyi yorumlar yazıyor bende sitemi yazıp göndereyim dedim. Aradan 1 hafta sonra google sitemin bütün sayfalarını dizinden kaldırdı ama indexleri silmedi. Şuan hala indexler duruyor ama sayfalar dizinde yok ve anasayfam sıralamasındanda hiç düşmedi yani xx konusunda 1. sıradaydı hala xx konusunda 1. sırada.
Ayrıca 4 tanede alt sayfam var. Bu nedir anlamıyorum Tam 1 aydır böyle, hitim 1k larda dolaşıyor, eklediğim yazılar 2 3 dk sonra indexlenip dizine giriyor fakat 1 gün sonra diziden atılıyor. Sitem sandbox'ta desem değil, anlayamadım.Sizlerin cevaplarını dört gözle bekliyorum ve tabiki tavsiyelerinizide.
Ayrıca 4 tanede alt sayfam var. Bu nedir anlamıyorum Tam 1 aydır böyle, hitim 1k larda dolaşıyor, eklediğim yazılar 2 3 dk sonra indexlenip dizine giriyor fakat 1 gün sonra diziden atılıyor. Sitem sandbox'ta desem değil, anlayamadım.Sizlerin cevaplarını dört gözle bekliyorum ve tabiki tavsiyelerinizide.