İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu randevum ödeyecek mi sizce

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dostum ben sürekli paramı alıyorumm 1-2 gün gecikmeli suan hiç yatmadıgı olmadı yani onalrda sistemelrini geliştirmek için ugraşıyorlar. ben dediğim buradaki kimseyi kuçümsemiyorum ama cok cabuk parlıyorsunzu her mesaja birazda ılımlı bakalım yani onalrdan bir açıkalma duymadan başkalarının sözlerinle harket etmeyelim yani ben bakmıyorum genden siz kendi fikriniz..

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum Bak Gecen cuma mail Attım Ödeme Yapacakmısnız diye Cewap Geldi Pazartesi Yapacagız Bize Hatırlatma Yaparsanız Seviniriz Dedi.
Ok dedim ..
Pazartesi Oldu Mail Attım Cewap Yok.Salı Attım Cewap Geldi Özürdileriz Carsamba Yatıracagız Dedi...
Ama O Günden Sonra Cewap Filan Yok....
Sen ce Niye ????

İlk Mail:
Haftaya pazartesi günü ödeyeceğiz ancak siz pztsi hatırlatma maili atarsanız memnun olurum

İkinci Mail:
Kusura bakmayınız ancak kazancınız yarın yatırılabilecektir.
Bu gecikmeden dolayı üzgünüz.
Saygılarımızla

Hadi Bakalım

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
benişmd ebaşıma geldi bu ama dedielrki ödemelri biz 34 günde alıyoruz banka ile sistemi degiştircez dediler yani bankadan para alma işlemi kısaltmayı düşünüyorlar.. o yüzden sürekli içeide bakiye kalıyor çünkü yeni olan bir üyenin paarası onalr a 34 günde yatıttıgı için sende isteyinde o üyenin parasını cebinden vermek zorunda kalıyor o yüzden geceikme olablri bana yapılan acıklama bu bende bu acıkalamya göre hareket ediyorum ve 30 günde bir para istiyorum sık sık istemiyorum..

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
benişmd ebaşıma geldi bu ama dedielrki ödemelri biz 34 günde alıyoruz banka ile sistemi degiştircez dediler yani bankadan para alma işlemi kısaltmayı düşünüyorlar.. o yüzden sürekli içeide bakiye kalıyor çünkü yeni olan bir üyenin paarası onalr a 34 günde yatıttıgı için sende isteyinde o üyenin parasını cebinden vermek zorunda kalıyor o yüzden geceikme olablri bana yapılan acıklama bu bende bu acıkalamya göre hareket ediyorum ve 30 günde bir para istiyorum sık sık istemiyorum..

Dostum biliyorum Aynı Açıklamayı bana ilk ödeme yapmışlar .O ödemeyi Ben istemeden gecmişler Ama ondan sonra Ses Seda. Yok

Senin Gibi Beklemeye gececegim Bakalım Ne olacak.

Olumlu veya olumsuz bir durum olursa haberdar edersin ok

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
tabiki ederim benim kızdıgım olay burada bazı kişiler randevum ile alakası yok belki milltei teleşlandırıyorlar mesajalrı ile yanalnmıı ..

bilgi alırsam buraya yazayım ama büyük ihtimal ödemesi olmayan pazartesi yada salı olur sanzıırm..

yasaklinkler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence adamlar hakedene ödüycekler..
herkeze ödemeseler bile öderler..
bundan farkli anlamlar cikarilmasin lütfen.

B

By-e

Misafir
Permission' Alıntı:
dostum ben sürekli paramı alıyorumm 1-2 gün gecikmeli suan hiç yatmadıgı olmadı yani onalrda sistemelrini geliştirmek için ugraşıyorlar. ben dediğim buradaki kimseyi kuçümsemiyorum ama cok cabuk parlıyorsunzu her mesaja birazda ılımlı bakalım yani onalrdan bir açıkalma duymadan başkalarının sözlerinle harket etmeyelim yani ben bakmıyorum genden siz kendi fikriniz..

arkadaşım bizim anlatmak istediğimizde bu sen alıyorsun biz alamıyoruz biz alıyoruz başkaları alamıyor. Adamlar açıklama yapıyormu ? hayır.. sadece yeni yenik kurallar koyuyorlar..

Soruyorum sana !

Sen bu ay buraya çalışsan komple ve bunlara güvenip adsl paranı ödemeyi hedeflesen ve cebime bir kaç kuruş girse desen, Ve adamlar ömdeme yapmasa başka, yerden gelirin olmasa, attığın maillere cevap gelmezse, bunlarla ilk çalıştığın zaman o koydukları % de olayı olmasa. Sonradan böyle bir kural cıkarsalar ne yaparsın ya ne yaparsın iki de bir olay girip yok bana ödediler yok kontrol ediyorlar diyorsun etsinler ya etsinler. Sesleniyorum buradan burada kimin hakkını yerseniz elbet bu dünyada olmasada öbür dünyada daha ağır ödersiniz.

Ya bir sürü gold üye göndermişim sadece gönderdiğim gold üyelerin %25 ini ödeyeceksiniz. Paranızı alamıyorsanız acıklama yapın bu değildir profesyonellik. Biz insanız halden anlarız maile cevap vermiyorsanız neden "soru gönder" diye bir link verdiniz ve verdiyseniz neden cevap yazmıyorsunuz. Neden bu gün vaynet.com a ödeme yapıldı ? webmaster portalı ve webmaster larla ic ice olduğu icinmi sitenin ? Bu adamlar paralarını almadılarsa neden vaynet.com ödeme aldı veya arkadaşım sen ödemeni alıyorsan biz neden alamıyoruz ? bana ödeyecekleri tutar 250 milyon civarında bu kaç klik oluyor hesapla bakalım en az 7 sitemde linki var ayıp be ben zamanında mail attım bunlara dedimki benim bir sürü sitemde var hepsininde hiti var hepsinden link verebilirmiyim dedim "evet" dediler. Bumu benim çalışmamın karşıılığı ? yada 250 milyon çokmu ağır geliyor size. Eğer bizi suclu kendinizi sucsuz hissediyorsanız girin bi mesaj yazın o kadar amatör insanlar değil buradakiler..

Link100.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
spekilasyon yapıp sitelerinizin reklamlarını yapmayın açıklamacı olun herkez Parasını alıyor.

sayın adminimiz bu konuyu kapatmanızı rica ediyorum

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Link100.net' Alıntı:
spekilasyon yapıp sitelerinizin reklamlarını yapmayın açıklamacı olun herkez Parasını alıyor.

sayın adminimiz bu konuyu kapatmanızı rica ediyorum

sen ne diyorsun? burdan gelecek 3 - 5 kişiye ihtiyacım yok benim zaten yeterince sitem ve hitim var ukalaca konusup her yerde yüzsüzlük yapma konuyla alakn yoksa yazma.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
şahsen bize cuma günü 80 milyon ödeme yapıldı randevum.com'dan. Üyeliğe ödüyorlar. Yaptıysanız üye öderler. Ama yolladığını ziyaretcilerin % 1 i üye olmuşsa neden ödesinlerki?

S

SaveTargetUs

Misafir
Link100.net konuyla ilgili yazılarını okuyorum birşey bildiğinde yok. Sitende randevum banneride yok. herşeye laf atıp zıplıyon. biraz susta herkez bildiğini yapsın. kızıştırma ortalığı. sitenizin reklamını yapıyorsun diyorsun burda kimsenin hite ihtiyacı yok. olsada senin tıklamanla ne onlar şöhret olur nede sen girmiyon diye kimse ağlamaz. link sitesi diye açmışsın keraneye dönmüş siten bide gelmiş burada konuşuyorsun. Belli oluyor kimin linkini göstermeye çalıştığı.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
By-e' Alıntı:
arkadaşım bizim anlatmak istediğimizde bu sen alıyorsun biz alamıyoruz biz alıyoruz başkaları alamıyor. Adamlar açıklama yapıyormu ? hayır.. sadece yeni yenik kurallar koyuyorlar..

Soruyorum sana !

Sen bu ay buraya çalışsan komple ve bunlara güvenip adsl paranı ödemeyi hedeflesen ve cebime bir kaç kuruş girse desen, Ve adamlar ömdeme yapmasa başka, yerden gelirin olmasa, attığın maillere cevap gelmezse, bunlarla ilk çalıştığın zaman o koydukları % de olayı olmasa. Sonradan böyle bir kural cıkarsalar ne yaparsın ya ne yaparsın iki de bir olay girip yok bana ödediler yok kontrol ediyorlar diyorsun etsinler ya etsinler. Sesleniyorum buradan burada kimin hakkını yerseniz elbet bu dünyada olmasada öbür dünyada daha ağır ödersiniz.

Ya bir sürü gold üye göndermişim sadece gönderdiğim gold üyelerin %25 ini ödeyeceksiniz. Paranızı alamıyorsanız acıklama yapın bu değildir profesyonellik. Biz insanız halden anlarız maile cevap vermiyorsanız neden "soru gönder" diye bir link verdiniz ve verdiyseniz neden cevap yazmıyorsunuz. Neden bu gün vaynet.com a ödeme yapıldı ? webmaster portalı ve webmaster larla ic ice olduğu icinmi sitenin ? Bu adamlar paralarını almadılarsa neden vaynet.com ödeme aldı veya arkadaşım sen ödemeni alıyorsan biz neden alamıyoruz ? bana ödeyecekleri tutar 250 milyon civarında bu kaç klik oluyor hesapla bakalım en az 7 sitemde linki var ayıp be ben zamanında mail attım bunlara dedimki benim bir sürü sitemde var hepsininde hiti var hepsinden link verebilirmiyim dedim "evet" dediler. Bumu benim çalışmamın karşıılığı ? yada 250 milyon çokmu ağır geliyor size. Eğer bizi suclu kendinizi sucsuz hissediyorsanız girin bi mesaj yazın o kadar amatör insanlar değil buradakiler..

bak dostum ben yaklaşık 8 aydır çalışmıyorum ve gecimmi internette kazanıyorum benimde faturalarım geliyor ve hiç bir ödeme zamanı olmadıgı için zor durumda kalıyorum bu dogal bişi ama bende diyorumki egerki ilk aylar ödemede sorun cıkıyor maillerden cevap alamıyorsan akldırısın bannerını beklemeye alırsın kendini admalara atarsın ödeme yapamdıbız kaldırdım banenr ödemnizi bekliyorum diye yani buraya sizde kaldırın diye mesaj yaznalra ben kızıyırum herkesin kendisine göre düşüncesi var yani burada şüphe oluşturmamamk lazım ben düzenli alıyorum yani bende 2-3 bazan 1 hafta gecikmeli alıyıorum yani söyledikleri tarihte ama alıyorum yani.

Burada ben kimseyi dışlamıyorum yani randevum.com yetkilisne istedikten sonra ulaşılıyor hatta onalr beni araıyor yani düşün bir mail ile olmuyor belki zmanalrı olmuyor sürekli mail kontrolune yada cevapo için olmuyor.

bu forumda randevum.com diye aratırsanzı onalra ulaşamanın yolunu yazan bir arkadaş vardı bir firma üzerinden bu işi yapıyorlar ..

ben ne diyeyeim umarım herkesin parası yatar..

aliucar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sizin 100 milyonu aşmış bende 50 ytl var ama onu dahi ödemiyolar
ayrıca o yüzdelik oranı aşmak gerekiyorsa benden sölemesi hiçkimse parasını alamaz onlardan cıvıttılar iyice

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
50bin click e 1000 uye eger yuzde olayıysa ki uye olurken boyle bir secenek yok ödeme zamanında cıkardılar bunu! 7500 uye yapmam lasım! sacma uyelık kurallarında yok.

B

By-e

Misafir
Permission' Alıntı:
Burada ben kimseyi dışlamıyorum yani randevum.com yetkilisne istedikten sonra ulaşılıyor hatta onalr beni araıyor yani düşün bir mail ile olmuyor belki zmanalrı olmuyor sürekli mail kontrolune yada cevapo için olmuyor.

:) adam aranıyormuş ya neden savunmasınki onları.

BİZ BİR MAİL BİLE ALAMIYORUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sanırım buradaki bazı arkadaşların türkçesı kıt. Kardeşim bir sizden çok klik gönderiyoruz on binlerce sizin aldığınız paralar 100 veya aşşağı fiyatlar bizim demek istediğmiz büyük raklamlarla gönderim yapmamız

örnek olarak mexut arkadaşın dediklerini bi anlayın dinleyin ya adam kaç klik göndermiş ? kaç üye yapmış. Onla hemen hemen aynı dereceyim. Ya bi dediklerimizi anlayın bizim aylık kazandığımız paralar neredeyse sizinkinin iki üc katı ondan alamıyoruz diyoruz size. Siz geçikmeli alıyorsunuz oradan adam bas bas bagırıyor ki ben hiç alamıyorum hiçççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç.....................

ANLADINIZ SANIRIM ?

Link100.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkez alıyor beyler böle yaparak randevum.com u rencide ediyorsunuz. lütfen bu gibi konulara girmeyiniz. ödeme yapıyor ödeme yapıyor ödeme yapıyor.....

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
By-e' Alıntı:
:) adam aranıyormuş ya neden savunmasınki onları.

BİZ BİR MAİL BİLE ALAMIYORUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sanırım buradaki bazı arkadaşların türkçesı kıt. Kardeşim bir sizden çok klik gönderiyoruz on binlerce sizin aldığınız paralar 100 veya aşşağı fiyatlar bizim demek istediğmiz büyük raklamlarla gönderim yapmamız

örnek olarak mexut arkadaşın dediklerini bi anlayın dinleyin ya adam kaç klik göndermiş ? kaç üye yapmış. Onla hemen hemen aynı dereceyim. Ya bi dediklerimizi anlayın bizim aylık kazandığımız paralar neredeyse sizinkinin iki üc katı ondan alamıyoruz diyoruz size. Siz geçikmeli alıyorsunuz oradan adam bas bas bagırıyor ki ben hiç alamıyorum hiçççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç.....................

ANLADINIZ SANIRIM ?

konuşmana dikkat et ben kimseyi savunmuyorum benim kaznadıgımı nerden biliyorsunda 100 veya aşagı diyorsun benim min. 275 ytl sen nedne bahsediyorsun sacma sapan konuşuyorsun ya burada insalık edip bilgi verip milltein içi rahta etmesi için mesaj ayzıyorum senin gibi mesaj sayım artsın diye yazmıyorum.. bunu bil ödeme alamayanların arayıp konuşsunalr .. buraya gelipte yok sen az alıyorsun yok bölesin deme bana..

ama burayı bilgilendirmek bile şuç oldu "By-e" mümkünse benim nick gectiği mesjalara yer verme benden seninkine vermicem ..

kim ne yaparsa yapsın ya randevum.com ile mesaj yamıcam artık ancak bana sorulan mesjalara cavp yorum yapmıcam.. yeter yaa .. insanlık ediyoruz karşılıgı bu mu yaa

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5