İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Sayfa Kaça Gider?

gafkolik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Evet arkadaslar 2 ay oncesine kadar cok aktif olan facebok sayfami satmayi dusunuyorum ama bir fiyat belirleyemedim..Sizce Kac TL'ye satilir?

SAYFA

maske007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
Hocam benim 6 binlik sayfam var bi paylaşımda en az 30 beğeni artı 15 yorum alıyor.Senin sayfa pek aktif değil. Ben alsaydım en fazla 20 tl verirdim.

Susveizle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ediceği Fiyat: 30 35 Arasıdır Sayfa fazla aktif değil Satmayı düşünüyorsan PM.

gafkolik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Hocam benim 6 binlik sayfam var bi paylaşımda en az 30 beğeni artı 15 yorum alıyor.Senin sayfa pek aktif değil. Ben alsaydım en fazla 20 tl verirdim.

benimde sayfam +60 begeni geliyordu her paylasima ama sonradan RSS GRAFFITI ile siteme hit cekmek istedim.. O yuzden aktifligi dustu.. :ağla:

UykusuzNagme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Piyasa çok düştü 1K Üye çekme fiyatı 10 TL (Orjinal) alırken yani, satarken 10TL'e çektiğin 1K'ı e fazla 5TL'e satabiliyosun ve sayfanında pek aktif olmadığını ele alırsak maalesef usta 30 TL .

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Aktiflik az. Bence satma 2 ay daha bekle.
Admin arıyorsan geliyim aktif ediyim :D

A

abdullahsabit

Misafir
biraz inceledim.sayfa aktif değil yorum yazanlar sadece şiir yazmıs kısa kısa yani pek etmez.
10tl diyorum:)

Sores

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o kadar değil arkadaşlar 22 k hayranı var. Eğer içerikleri sürekli girerse zamanla aktif olacağını düşünüyoru. En az bence 50 tl eder.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.