Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya sanırım otomatik indexliyor yada baska bişimi ? farklı 2 sitede aynı sey kurulu hatta bu forumdada pek cok list sitesi sahibinde bu var merak ettim acaba adı nedir bu scriptin.
evet HTML olarak daha hos durmus kategori ve linkler. Belki scriptin web sitesinde işe yarar seyler vardır bu konuda. ama ben elle link ekleme olayına gelemem vazgectm scriptten belki 3-5 editor bulursam dusunucem ilk script bu olur tabi.
ya sanırım otomatik indexliyor yada baska bişimi ? farklı 2 sitede aynı sey kurulu hatta bu forumdada pek cok list sitesi sahibinde bu var merak ettim acaba adı nedir bu scriptin.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5