o kadar mesajdan sonra sitenin senin olmasından bile şüphe ederim ben. heheheh ;)
7 Şubat 2005 #21 J java 0 İyinet Üyesi Katılım 4 Ekim 2004 Mesajlar 316 Reaction score 0 Konum ISTANBUL onder' Alıntı: o kadar mesajdan sonra sitenin senin olmasından bile şüphe ederim ben. Genişletmek için tıkla ... heheheh
onder' Alıntı: o kadar mesajdan sonra sitenin senin olmasından bile şüphe ederim ben. Genişletmek için tıkla ... heheheh
9 Şubat 2005 #22 P paraninsifresi 0 İyinet Üyesi Katılım 9 Şubat 2005 Mesajlar 12 Reaction score 0 Bence böyle 3-5 cent için uğraşmayın. 1,2,5,10,25,50.. nin sırrını öğrenin. Sonra da bana dua edin.Kahraman olmaya ihtiyacım var biraz.Herşey para değil sonuçta. paranin.sifresi.sitemynet.com (site acemice ama idare edin.herşey sizin için.)
Bence böyle 3-5 cent için uğraşmayın. 1,2,5,10,25,50.. nin sırrını öğrenin. Sonra da bana dua edin.Kahraman olmaya ihtiyacım var biraz.Herşey para değil sonuçta. paranin.sifresi.sitemynet.com (site acemice ama idare edin.herşey sizin için.)