İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"Bu sitede reklam ver" ifadesi...

forumcuali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar...
Örneğin;birisi herhangi bir site aracılığı ile google reklamlarındaki "Bu sitede reklam ver" ifadesine tıklayıp reklam verdiğinde sadece o sitede mi yayınlanır o reklam...mantıken öyle olması lazım...google de düşünmüştr bunu herhalde ama...

Metin77

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Olay sudur...
Ziyaretci "Bu sitede reklam ver" yazisina tiklayinca, cikan sayfada Adsense hepabi olan giris bilgilerini girdikten sonra. Sectigi sayfa listesine otamatik olarak eklenir. Bunun yaninda baska sayfalarda secebilir.
Ancak bilinmesi gereken en onemli sey sudur. Sayfaya gore verilen reklamlar tiklama basina odenmez. Sadece gosterim basina odenir.
Sectiginiz sayfardaki 1000 gosterim basina verdiginiz miktar sizin safyada yer alip almamanizi vede yerinize bilirler.
Bu yontemi denedim vede fazla etkili olmadini gordum. Cunki gosterim basina oldugu icin. Cok ziyaret edilen bir siteye eklemek istediginizde. O sitede Google reklamlari sayfanin en altindaysa vede sizin linkinizde orada cikarsa, Ziyaretci sayfaya girdiginde gosterim oldugu icin sizin hesabiniza eklenir.

Benim soyle bir sorum var: Sayfamizdan "Bu sitede reklam ver" yazisini kaldirmamiz mumkunmu? Bazi sitelerde cikiyor bazilarinda cikmiyor.

bandirma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim soyle bir sorum var: Sayfamizdan "Bu sitede reklam ver" yazisini kaldirmamiz mumkunmu? Bazi sitelerde cikiyor bazilarinda cikmiyor.

Hesabım > Site Üzerinde Reklamveren Kaydı > Beni Site Üzerinde Reklamveren Kaydına dahil et

kısmındaki onay kutusundaki işareti kaldırın.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gösterim başına ödeme yapıldığı için tıklama olmasa bile maliyet ortaya çıkıyor.Ben denedim fakat fazla verim alamadım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.