İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu sitede reklam ver olayi

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,
Reklam vermek istedigim tam bana uyan birkac site var,bunlara reklam vermek istedigimde kesinlikle benim reklamim cikmiyor.
Max. CPM 7,50 € yaptim günlük limit 15 € acaba rakamlarmi yetersiz kaliyor.
Bir görüsünüzü almak istedim.

Saygilar

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu sitede reklam ver'e tıklayınca reklamınızı o siteye kaydetmiyor. Adwords'e giriyorsunuz ama bilmiyorum istediğiniz sitede çıkabilme seçeneği var mı.

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
istedigin sitede cikabilme imkani var.Bu sitede reklam vere tiklayinca adwords e login oluyorsun sonrada siteyi onayliyorsun istedigin kampanya ya.
Veya direk adwords icindende network agindaki sitelerden istedigini secme imkani var.
Birazdan CPM i acayip büyük bir rakam yapicam bakalim nasil olacak.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
darkness' Alıntı:
istedigin sitede cikabilme imkani var.Bu sitede reklam vere tiklayinca adwords e login oluyorsun sonrada siteyi onayliyorsun istedigin kampanya ya.
Veya direk adwords icindende network agindaki sitelerden istedigini secme imkani var.
Birazdan CPM i acayip büyük bir rakam yapicam bakalim nasil olacak.

Ben de bir türlü o olayı yapamadım.
ama şöyle bir teorim var:

Bu sitede reklam ver deyince ilgili sitenin adsense ekranında onaylama ekranı çıkıyor o sitenin adsense yönetim ekranından bu onaylanmayınca reklam gözükmüyor.

dediğim gibi bu teorim. Denemeye fırsatım olmadı. Aslında olayı sizinle deneyebiliriz.

reklam vermek istediğiniz site olarak www.websiteleri.gen.tr yi seçer misiniz?

adsense ekranında birşeyler değişirse sizinle paylaşacağıma söz veriyorum. Çıkmadığı takdirde bunu da paylaşırım.

Bilgi yaşanarak yada sorarak öğrenilir (sordunuz cevap veren yok sanırım)
hadi yaşayalım :)

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
darkness' Alıntı:
www.websiteleri.gen.tr yi ekledim CMP i 2.20 € yaptim bakalim sana bir onaylama istegi gelecekmi.
Yardimin icin saolasin.

Şu bölüme girdiğimde
(HESABIM/ Site Üzerinde Reklamveren Kaydı )

Buradayken dikkatimi çeken şu soru var
Reklamverenlerin siteme teklif vereceklerini nasıl bilirim?
soru aşağıdaki linke gidiyor.
https://www.google.com/support/adse...&sourceid=aso&subid=ww-ww-et-asui&medium=link

başka da dikkatimi çeken birşey yok

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kuponla denemiyorum Almanyadayim banka hesabimdan direk cekiyor google.

TurkOyun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayrıca reklamverenler, "site-targeted" ve "content network"teki (reklamverenin, Google reklamı yayınlayan siteler arasından seçtiği sitelerde ya da diğer içerik sitelerinde reklam yayınlamasına olanak veren özellik) reklamların İngilizce içerikli olması halinde ortalama 6 saat içinde onaylandığını, ancak Türkçe içerikli reklamlarda bu sürenin 1 aya kadar ulaştığını belirtiyor. Bu durum daha fazla sayıda potansiyel müşteriye ulaşma olanağını bulamayan reklamverenlerin hevesini kırarken, reklam yayıncılarının daha yüksek gelir elde etmesine engel oluşturan bir durum olarak nitelendiriliyor.
http://www.tele.com.tr/blog_comment.asp?bi=1873

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5