İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu sitenin fiyatı nedir sizce?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Logo, bundan 10 sene önce geocities de site yaparken kullandığımız online logo makerlar vardı, orada yapılmış sanırım.

bu doğru. kaç defa değiştireyim dedim izin vermedi. böyle daha iyiymiş.:D

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
İnternet kullanıcıları neyi seviyosa Google'da onu seviyor. Yani google duygusal değil, çıkarcı.. :)

akahaita internet kullanıcılarının neyi sevdiği Google'ın hiç umurunda değil. Google istediği siteyi "sever" ne duygusal ne çıkarcı. o bir MAKİNE :)

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
akahaita internet kullanıcılarının neyi sevdiği Google'ın hiç umurunda değil. Google istediği siteyi sever ne duygusal ne çıkarcı. o bir MAKİNE :)

Bilemiycem, belki de sen haklısındır. Ne de olsa algoritmayı çözen olmadı şimdiye kadar, sadece tecrübeler var..

Ekleme: Makine ama insan icadı sonuçta :p

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Ekleme: Makine ama insan icadı sonuçta :p

İşte bu doğru ve "Zaman ve isteği olan en aptal insan bile en zeki bilgisayarı yenmeyi başarır."

Tahminleri bir arada topladım.

Bu siteyi çok incelemiştim 2007 yılında falan ben de böyle birşey açmayı düşünüyordum çünkü.:D Hiti böyle bir siteye göre baya var sanırım çünkü çoğu aramada en üstte ve ziyaretçisi özel bir ziyaretçidir. Çok para eder o yüzden bana göre.

Valla görselik sıfır fakat googleye göre deyerlendirisek 2.500 istenir minimum oda ama görsellik sıfır

Satıyorsa 1000 TL verebilirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.