İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu sitenin prsi kaç?

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain bostaymıs kontrol ettim pr4 yazıo gerçekmi emin olamadım iwebtool kendinden geçmiş zeytech.nete baktımda gerçekmi sahtemi anlamadım.

fortevillageresort.biz

eger sahteyse içerik eklemek için boşyere ugraşmayayım. bi kontrol edermisiniz yada bi yer söylerseniz sevinirim:)

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Hocam reglemediyseniz burda paylaşmamanız yararınıza

birde sitenin googlede infosu yok bence fake olma ihtimali yuksek

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
TheKanka saol regledikten sonra yazdım.. zeytechte fake olunca fake yazardı gerçek olunca gerçek yazardı ama ikiside yazmadı:D

metallica içimi kararttın:D neyse artık..

bide az önce bu siteye wordpress kurayım dedim dosyaları attım burdan biren giri kurmus hemen:) milletin işimi yok yaw bana iş çıkarıyor

Metallica

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
ben siteler ne diyorsa onu yazdım en son verdigim linkte yardımcı olacak siteler var ayrıca fake ise fake pr kullanma yöntemleri var onu uygular ilk güncellemede valid (gerçek) pr yaparsın aynısı banada oldu siteyi kurmuştu biri iyinetten yardımcı olacak baya kişi varmış :D

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Kusura bakma ben kurdum büğün 14 kez wordpress kurdugumdan alışkanlık haline gelmiş hemen şifreni pmliyorum:)

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gülebilirmiyim

AMAUAHAA :)

puahahahah komik yav:D

thekanka
+rep

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

bu site benm fake olmayan bi siteme daha fake dedi. (bilmeden fake olmuo dimi bu siteler:S) bide değeride farklı gösteriyor iwebtooldan.. ben nereden kontrol edeyim şimdi bu sitelerde böyle yaparsa bana:(

edit:baslıkta verdiğim site fakemi bilmiyorum ama sanırım seologs infosu olmayanlara fake diyor.. kendiniz bakın diye bi link var ondada info olmadığını gösteriyor.

bi siteye daha bakayım dedim ama iwebtool ile seologs onlarında prsini farklı gösteriyor hepkomik.com biri üç dio digeri 2..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.