İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu siteyi filitrenize alın.

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Görüşümü destekleyen arkadaşlara teşekkürler.

Ama diğer arkadaşlar konuyu neden başka başka yerlere çekmişler anlayamadım.

Benim de Ateist arkadaşlarım da var.. Hristiyan da var.. Yahudi de var.. Deistler de var...

Osmanlı imparatorluğuna kadar niye gittiniz ki... Hristiyanlar şöyledir böyledir.. Aman aramızda olmasınlar gördüğünüz yerde indirin demedik herhalde.. Belki bir dostunuz.. Belki bir komşunuz belki de bir akrabanız başka dine mensup olabilir.. Ama biz(ben) müslümanız.. Yapmamız gereken adsense filitresine almak diye düşünüyorum... Detayını açıklamanın bile gereksiz olduğunu düşünüyorum.. Ama aradan birileri birşeyler yazınca ben de cevap yazma ihtiyacı hissettim.

Konuyu deşmek anlamsız.. Filitre listesine alanlar çoktan aldı.. Almayanlar da almaz..

sata

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bir müslüman olarak sitemde hristiyan dininin propogandasını yapan reklam çıkarmamak isterim ve filtrelerim tabiki arkadaş bunu anlatmak istemiş.

filistin israil olayı ile bunun ne alakası var? yada hristiyanlara bi haksızlıkmı var? hayır sadece sitemizdeki reklamdan propoganda "beyin yıkama" reklamlarını filtreiyoruz olan biten bu.

keşke bugün amerika israilde sadece adsenseden islam sitelerini filtrelese:D en azında bomba atmak yerine

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hakanın böle bi konu açmasında bi tuhaflık yok, konunu öbür yüzü tartışılırken suçlanıyormuş gibi hissediyor sanırım :p ama insan yazmadan da edemiyor, bende rahatlıktan yanayım ve benim sitemde çıksa filtrelemem. bırakın isteyen istediğini yaşasın. bu din misyonerliğini de oldum olası anlamamışımdır, birisi benim dinimi kendine din kabul etse ne olur, birisi benim dinim yerine başka dine geçse nolur. boşverin bence kasmayın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.