İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu siteyi kınıyorum..

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.chatlisesi.com sitesi sahibiyim ve bagli bulunduğum bir cok sitem mevcut. ama ne yapsam aynisini kendisine cukkalayan tipiklerden bıktım:)

en son bombalarıda => www.askimiz.net

artık benim pesimi bırakmalarını ve milletin emeklerini ÇALMALARINI bırakmalarını istiyorum !!

1: TITLE de Askimiz.Net Chat Chatlisesi Liseli Chat liseli kızlar :)
2: KAYNAKTA : <!-- Mirrored from www.chatlisesi.com/ by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2006], Sat, 16 Sep 2006 17:45:52 GMT -->
3: http://www.askimiz.net/komik.resimler/index.html kismina gittiğinizde soldaki menülere geldiğinizde:

file:///C:/Documents%20and%20Settings/ArtiSt/Desktop/www.chatlisesi.com/komik.resimler/komik.resimler2/8.html
yazar :D

artık benim pesimi bırakmalarını ve milletin emeklerini ÇALMALARINI bırakmalarını istiyorum !!

Sirada 4 tane yapacağim site var :) bakalim ne zaman klonlamaya gecicekler ;)

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Geçmis olsun istesende kurtulamazsın birisi gider biri gelir bu hep böyledir calmak calmak :)

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bide adam (polat) milletin msnini acip kari kiza küfür ediyor. ben hesap sormaya gittiğimde sunucuyu sattiğini filan söylettiriyor millete :) ayri bi olayda bu :)

böyleleri olmasa sanal alemde gülünücek pek bisey kalmadi daha doğrusu .)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
CKY sende az değilsin ha :) o sayfanın en altındaki gizli kelimler ne oluyor !!!

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kelimelere artık alıştık problem değilde emeğin çalınması çok kötü 1 defa çalındığında bile adama koyuyor ki defalarca çalınması çok sinir bozucudur.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bi ara benimde başıma gelmişti adam titlelerle baraber logoyuda yurutmuştu arkadaş senin site adresmi değiştirdi demeseydi msn den uyanamayaktım :D

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim böyle bi kac sitem daha yürüdü gitti :) ana sayfayi güzel yürütüyorlarda ara sayfalarda işi bozuyolar :p mutlaka bi patlak veriyor garibanlar :D

S

salim_aslan

Misafir
İyi bişey yapmışsınki siteni kopyalıyorlar. Kendinle gurur duymalısın. Bu kopyalayanlar senin sınıf arkadaşın olmasın ? :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5