İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Sponsoru Biliyormusunuz

M

memrese

Misafir
İyi güzel yazmışında bir cümlene gözüm takıldı..

"Türkiye yi kabul edip ödeme yapmakta"

Hani öyle bir yazmışsınki Türkiye aslında kıytırık bir ülkede adamlar bize iyilik etmiş..

İnşallah yanlış anlamışımdır...

Bu arada Cumhuriyetimizin 80. yılı kutlu olsun...

C

coder777

Misafir
yalann..

seenin aracılıgınla üye olunca senin kazandıgın parayı neden söylemiyorsun ?

her üyeden ne kadar alıyorsun onu da yaz buraya
ve de ki
birer forum doldurum benim için
dolduralım hepimiz

mouse umuza yapısmayacakya..

ama bu sekilde insanları aptal yerine koymaya calısırak
bi yere varamazsın..

arkadaslar o linkten üye olursanız arkadas para kazanacak
hatta o sayfayı her görüntüleyişinizde bile para alacak..

linkin sonudaki 32466 kendisinin üyeklik numarası
baska bi rakam denediginizde aynı sayfayı göreceksiniz
o sayı hangi üye aracılıgıyla üye oldugunuzu gösteriyo

ger.ek link şudur.
http://www.updated.com/affiliates/

kolay gelsin..

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım biraz anlama sorunun var,

Bak ne demişim;
-------------
Eğer aşağıdaki linkten üye olursanız sevinirim.

http://www.updated.com/affiliates/earn_money.php?refwid=32466
-------------

Zaten herkes biliyo bir sponsorun genelde alt üye mantığı olduğunu,
eğer amacın sadece post atmak ise bi sakınca yok da, bari denileni yalnış anlama....

Hayret bi şey

L

levocan

Misafir
coder777;
Bence arkadası karalamaktan vazgec. Cunku uyelik sistemi olan yerlerde alt uye olunca kimin uzerinden uye olursak bu arkadasın para kazandıgını hepimiz biliyoruz. Biz bu arkadasın alt uyesi olursak bir sey kaybetmeyecegiz ki...
Asıl bu zihniyet bizi cokertiyor bence...

M

maxxlist

Misafir
mrb

zaten biz bu zihniyetle hep kaybediyoruz...
webmaster arkadaşlar birbirine destek olmuyor ve kimse kimseye bişi kazandırmıyor ve dolayısı ile çoğu kişi para kazanamıyor...

bence her konuda birbirimize destek olalım birbirimizin alt üyesi olalım sponsorlarda......

ayrıca TR kıytırık bi ülke değil ama maalesef birçok sponsor TR den üye kabul etmemekte veya ödeme yapmamakta... böyle bi durum oldugu için arkadaş TR ye ödeme yapıyor demiştir...

Saygılar...

B

bedavamesaj

Misafir
Linki siteme ekledim ancak, bana paramı nasıl ödeyeceğini anlayamadım yardımcı olurmusunuz

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hesabında 50$ birikince ay başlarında otomatik olarak adına çek düzenleyip adresine posta ile göndermekte.

L

label

Misafir
merhaba
updated bugune kadar odemeleri duzenli yapıyordu ancak bu ay gondermedi.. (gelecek ayınki ile gonderecegi yazili) ayrica ben uye yaptigim alt uyelerimin hicbiri benim kazandigim paraya eklenmedi + cekede bu yansimadi bilemiyorum updated kullanan diger arkadaslarda durm ne ama bendeki durum bu suan icin gelir alabileceginiz iyi bir sponsor..
eger yeni sponsor bulan arkadaslar varsa buraya yazabilir bu aralar bende vakit yetersizliginden arayamiyorum..
herkese ii calismalar.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alt üyelerimden dolayı 5 kuruş kazanmış değilim. İstatsitiklerde görğnmekten başka bir yerde görünmüyorlar :(
Yine de ödeme yapması iyi tabii :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5