İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu tarz hit gelmesi neyin nesi ?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Geçenlerde site hakkında bir başlık açmıştım arkadaşlar, siteyi yenilediğimi tasarımı değiştirdiğimi ve bununla beraber sandbox a girdiğini söylemiştim. Bu site epey eski bir siteydi, fakat nedense bir türlü rayına oturtamamıştım, hemen hemen site açıldığından beri gelen hitlerin bir çoğu aşağıdaki gibidir, scripti, temayı ve içeriği değiştirmeme rağmen yine bu şekilde devam ediyor, ve insanı şüphelendiriyor? Bu şekilde gelen aramalardan çıkacak sonuç nedir ? Ne yapmalıyım ne önerirsiniz.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu şekilde aramalarla sitene giren google bot'un ta kendisi, benimde sandbox'ta olan bir siteme aynı bu şekilde aramalar üzerinden ulaşıyor google bot, forumda bende bunun için bir konu açmıştım ama cevap yazan olmadı, tahminimce sandbox yemene sebep olan sayfaların hala yerinde olup olmadığınız kontrol ediyor google. Eğer sayfa aynı şekli ile yerinde ise sandbox'a devam kararı alıyor gibi geldi bana.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.