İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu topliste sitenizi eklemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adamlar kafalarına göre siteleri siliyolar adamlar haber vermekten aciz boşu boşuna hit yollatıyolar bize

Uyeler de uye olcaklarda dikkat etsinler

dop doplu net site ismi yasaklandıgı icin cıkmıyor

P

Parae

Misafir
sitenin makinaya zarar verici olması kötü ,

ayrıca siteleri kafalarına göre çıkartıyorlar .. hakkını yemiyim , bir arada güzel hit yollamıştı ..

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
guzel hit alan siteleri cıkarıyolar benim baslıgım ilgi cekiciydi iyi hit alıyordum beni atmıslar benim site baslıgımı kendi sitelerine koymuslar boyle serefsiz bunlar oda sorun degil insan 1 mail atar ziyaretci gonderme diye ama msn de azıma geleni saydım

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaş doğru söylüyor benim siteleride çıkarmış adam. Hemen kaldırıyorum reklamını...

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitede olmayan şeyi yaparsanız tabiki silinirsiniz benim sitem orda 3 aydır var 1 tek bişi olmadı haksız yere kendi kafanıza göre yargı yapmayın derim. :mad:

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sizin yolladıgınız 3 5 user onun 10 katını siz aldınız merak etme turkcerap

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
romantik yaptıklarımı haklımı simdi diyorsun??? seni banlıyolar haber vermiyolar sen cakmasan ne olcak??? aylarca ziyaretcimi gonderceksin???

nerden biliyorsun 3 5 user yolladıgımı??? sen de bunlardan birisin herhalde Madem bu kadar seciciler onay vermeden evvel siteleri incelesinler ona gore onay versinler???

insanlara hit yollatıp haber vermeden banlamak dogrumu???

kendilerini 1 sey sanıyolar onların toplistlerindeki trafik benim 1 sitem kadar edemez fakat yaptıkları haksızlık burdan da diger arkadasları uyarmak hakkım

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben siteye pop acıyordum gunde 1500 ile 2000 arası banlayalı 1 hafta olsa 10 bin ziyaretci eder??? ne hakları var benim 10 bin ziyaretcimi almaya???

E

erotikbul

Misafir
arkadaslar, gecenki olay gibi benim gene gülesim geldi :)

Neden bilmiyorum :D
(turkcerap alınma sen..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5