İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu uygulama sadece 25tl! Bu fırsat kaçmaz!

eN-Feksiyon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu script içerisinde daha önce kimsenin kodlamadığı özellikler bulunmakta.. Zamanında 5000 üye ile birlikte 400tl fiyat ile satışa çıkarmıştım ama paraya ihtiyacm olduğundan şuanda 25tl fiyatıyla satıyorum..

Uygulamanın Özellikleri

-> Beğeni gönderme. (Durum, bağlantı, ilişki durumu, video vs)
-> Yorum beğendirme. (Özel seçim alanı ile.)
-> Yorum yaptırma.
-> Zaman ayarı (*)
-> Erkek bayan oranı seçimi.
-> Beğeni miktarı seçimi. (jQuery Ui Slider)

Zaman Ayarı Nedir?

Zaman ayarı ile kullanıcılar istedikleri beğeniyi istedikleri süreye bölerek oranlı beğeni alabilirler.. Mesela kullanıcı "50 beğeniyi 10 dakikada istiyorum" derse, sistem dakikada 5 beğeni gönderir. Böylece gelen beğenilere organik beğeni süsü verilmiş olur.. (Bu özelliği daha önce hiç bir uygulamada görmedim.)

Uygulama Kapanmasına Karşı Alınan Önlem

Uygulama belli bir seviyeye ulaştığı zaman (Mesela 5.000 gibi.) yeni bir uygulama oluşturulur ve sistemdeki uygulama ayarları yenisiyle değiştirilir.. Örneğin 25.000 kullanıcı olduğu zaman elimizde 5 adet uygulama olur ve herhangi birisi kapanırsa sadece 5.000 kişilik kayıp olur. Kullanıcılar veritabanına uygulama id'leri ile kayıt olduklarından kapalı uygulamadaki üyeler kısa bir işlemin ardından kolayca veritabanından temizlenebilir..

Kaynak Harcama Oranı

Sistem basitleştirilmiş kod yapısı ve gerekli yerlerde CronJobs'ı aktif olarak kullanması sayesinde yok denecek kadar az kaynak tüketir.(Cpu, Ram vs..) Böylece uçuk fiyatlarda sunucu parası ödemek zorunda kalmazsınız.. Hatta ortalama %20 Cpu izni olan bir reseller bile bu sistemi uzun bir süre idare edecek yapıdadır..

Uygulama Görüntüleri

Uygulama görüntülerine imgur üzerinde oluşturduğum albüm'den bakabilirsiniz;
imgur.com/a/kbyFF

Uygulamanın Fiyatı

Bu script sadece 25tl!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.