İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Zararlımıdır?

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
2q8xd8p.png

Ekleme: niye kimse cevap vermiyor ya, bakıp çıkıyonuz hiçmi anlamıyorsunuz seodan falan?

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Resimden anladığım kadarıyla daha çok yurtdışından ziyaretçi almışsınız, bu durum sürekli devam ederse bir süre sonra "çevirisini yap sorunu"na neden olabiliyor. Bu da Google'da alt sıralara düşmek demek oluyor.

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
Resimden anladığım kadarıyla daha çok yurtdışından ziyaretçi almışsınız, bu durum sürekli devam ederse bir süre sonra "çevirisini yap sorunu"na neden olabiliyor. Bu da Google'da alt sıralara düşmek demek oluyor.

teşekkürler 1 sorum daha olucaktı. sitem blogcu siteside, herhangi bir sorun olurmu? free ya. seo açısından blogcu iyi ondan dolayı. bi sorunla karşılaşırmıyım?

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
teşekkürler 1 sorum daha olucaktı. sitem blogcu siteside, herhangi bir sorun olurmu? free ya. seo açısından blogcu iyi ondan dolayı. bi sorunla karşılaşırmıyım?

Blogcu hiç kullanmadım hocam, bir sorun olmaz heralde. seo açısından daha iyi olduğunu ben de duymuştum. Daha önceden sürekli reklam koyuyorlardı o yüzden kullanmak istemedim.

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
zararlı değil! dünyanın en kaliteli ziyaretçileri gelmiş keşke hepimize united states müşterisi nasip olsa..

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
zararlı değil! dünyanın en kaliteli ziyaretçileri gelmiş keşke hepimize united states müşterisi nasip olsa..

yok ben bunu programla yaptımda hep aynı ip olduğundan sorun çıkarabilirmi diye sordum :D 1 saate 30-40 girip yapabiliyor. kredi falan derdide yok, kendim yapıyorum istediğim saate zamanda. isteyen olursa parayla anlaşırız.

Ekleme:
Google Bot degil mi bu:D

yok benim o :D

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gerçek olmayan tehlikelidir.. ben IP lere dikkat etmedim! faydası yok, zararını bilmem. bu işlerin üstadı aegnor nickli bilgisayar mühendisidir! ona pm at ve sor!! bence faydası olmaz çünkü hit te IP ler farklı olmalı..

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sayacın neyi hit saydığını bilmiom ama google ve alexa da Ip ler farklı değilse yükselemessin..

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
farklı olması için browsershots.org sitesini öneririm. Farklı ülkelerden ziyaretçi yolluyor.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hocam illaha bot ziyaretçi istiyorsanız hit kazandıran sitelere kaydolun.En azından oradaki ipler farklı

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Olaya şu açıdan bak Burak kardeşim:Birinin seni kandırdığını anlasan ondan intikam alırsın ne bileyim onu sevmezsin ondan nefret edersin.Google da yaptığını anlarsa helal kardeşim demez herhalde intikamı acı olur siten için :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.