İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bugün benim doğum günüm

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
cek_goog.jpg

iyiki doğdun bi hediyede benden olsun

Ben çek bozduramıyorum.Onu bana eft ile göndersene :D

gittim google dan pinini aldım
adsensepin.jpg

pin no : pm ile atıyorum

Benden ondan 3 tane var.Hemde Türkçe.İngilizcesini napıyım

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Hediyeleri bırakta partiyi saat kaçta yapıcaksın :p Doğum günü çocuğu ...

Davetliyiz herhalde ???

Partiye davetiyeyle giriliyor.Davetiye ücreti olarak 10ytl banka hesabıma eft veya havale yapabilirsiniz :D

Bak siz hediye göndermediniz amerikadan google gönderdi geçen hafta hediye.Dijital fotoğraf albümü göndermişler.Adam onun yanında bide hafıza kartı gönderirdi.Keza, alet hafıza kartıyla çalışıyor sadece ;) O yüzden 1 kere bile çalıştırma fırsatım olmadı.Öyle sap gibi duruyor..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Partiye davetiyeyle giriliyor.Davetiye ücreti olarak 10ytl banka hesabıma eft veya havale yapabilirsiniz :D

Ne yani partine gelebilmek için bir de 10 YTL mi vercez. Deliye bak. Asıl o parayı sen bize verki biz gelelim partiye :p Koskoca iyinet üyeleri gelicek senin doğum günü partine :D

Gerçi yanılmıyorsam sen bana yakın bir yerde oturuyorsun...

Doğum günü çocuğu, günün bitmesine az kaldı, tadını çıkarmaya bak.

hehee

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ne yani partine gelebilmek için bir de 10 YTL mi vercez. Deliye bak. Asıl o parayı sen bize verki biz gelelim partiye :p Koskoca iyinet üyeleri gelicek senin doğum günü partine :D

Gerçi yanılmıyorsam sen bana yakın bir yerde oturuyorsun...

Doğum günü çocuğu, günün bitmesine az kaldı, tadını çıkarmaya bak.

hehee

Koskoca benim yanıma geleceksiniz.Eliniz boşmu geleceksiniz? Darılırım.Koskoca iyinet üyeleri 10ytlcik parayı öder rahatlıkla ;)

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
20 dişi çıktımı sende bende çıkmamıştı :) halada çıkmadı ya madem 20 yaşında çıkmıyor neden adı 20 yaş dişi :)

bu arada unuttum doğum günün kutlu olsun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.