İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bugun benim doğumguunumm

T

tuce

Misafir
bugun benim doğumgünümm peki sizin ne zaman bugune kadar aldığınız en güzel hediye ve süpriz nedirrr??

Ben en güzel süprizi geçen sene yaşadım. sevgilimciğim 12 de gelip daire kapımın önüne kocaman kalpli bir balon üstünede sarı laleler ( o zaman sarı lalaler şarkısı çok meşhurdu) bırakmıştı... ama sevgiliciğim birazcık anti romantik olmasındna dolayı böle bir şey hiç beklemiyordummm ve bu hediyeyi görünce çok ama çok sevindim...

dün gece de yine 12 de aşağıdaydı o canım benim...

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
mutlu yıllar dileriz tuce
visitistanbul'un sana bi süprizi var. söyleme demişti ama ne yapayım dayanamadım. 12 de verecekmiş

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Doğum günün kutlu olsun,
benim bu gün doğum günüm olsa sedo ödememi onaylamış en güzel hediyem o olurdu :D

T

tuce

Misafir
teşekkür ederrrimm ... zorla doğumgunumu kutlattım herkese sanki :)

N

necro

Misafir
mutlu yıllar. yanlız bu arada "sevgilimciğim" ne ilginç bir kelime bu böyle. türkçeye katkılarınızdan ötürü tebrik ederim.

T

tuce

Misafir
bende daha egzantrik kelimelerde var :) bu arada teşekkür ederim

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyide kızın doğum günü 12de bitiyo :) yani 24 saat geç kaldınız hediye için diyebilirim :)

M

maiL

Misafir
doğum gününü kutlarım. sevgilinciğini de tebrik ederim. erkek adam romantik olmaz. romantikmiş gibi yapar :p

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
çakırcığım hani şu sorunumu çözsende sitemle ilgilenebilsem doğumgunu hediyesi olarak istiyorum yani :)

Bende gelecek doğum günüm için istediğimi yazim Doktorda benim şu pırtlayan dişimi çeksede normal yaşamıma dönsem 24 saatten fazla bir zamandır uyuyamadım artı yemek yiyemiyorum acaba ne kadar yaşarım böle :)

T

tuce

Misafir
Bende gelecek doğum günüm için istediğimi yazim Doktorda benim şu pırtlayan dişimi çeksede normal yaşamıma dönsem 24 saatten fazla bir zamandır uyuyamadım artı yemek yiyemiyorum acaba ne kadar yaşarım böle :)

tamam sen benim sorunumu hallet canerle ellerimizle götürcez seni doktora söz :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.