İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bugün Özel bir gün :) Kızımız oluyor :)

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Guzel tarafindan bakin, genc yasta baba oluyorsunuz. Hayat ustunuze geldigi anlarda, aksam eve geldiginizde tum stressi unutturacak bir varlik sizi bekliyor olacak ;) Omrunuzun ileriki safhalarinda torunlarinizla yasayacaginiz zamani artirmis oluyorsunuz.

abi gerçekten buna çok ihtiyacım var benim günde 8 saat çalışıyorum bunun çoğu zamanı motor üzerinde araba kovala kavgaya git hırsız kovala araç ara bir kaç dengesizle uğraş hayatım kayıyor

kod yazarken bukadar gergin olmuyorum..

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
valla kullanmak istersen ben kızımın tüm eşyalarını gönderebilirim sonuçta çok hızlı geliştikleri için örneğin bir elbiseyi en fazla 1 ay giyiyor ( tabi eşimede sormam lazım ) . Beşik filanda var ama onları 3-4 yaşına kadar kullanabiliyormuş. Valla bizim evin içi pek dolu olmazdı şimdi yürücek yer kalmadı yok katağı , beşiği , ana kuçağı, araç koltuğu , bir sürü taşıma seti , uyku seti , salıncak , çıngırak oyuncak vs. :) daha yürüteci bisikleti yazlık arabası vs. vs. alıcaz. Gerçi alırken 50-100 ödediğin için pek fazla gelmiyor ama belirli bir yaştan sonra kullanamadığı için bir işe yaramıyorlar.

Özcan bilirsin seni yüzde 99 takdir ederim hep :) Yine güzel bir noktaya değinmişsin. Hazır bir yiğenimiz olmuşken ( Axzel kızmaz umarım bu lafıma ) bizde bu tarz bir dayanışmaya girsek ? Herhangi bir yardım kuruluşu seçip, giymediğimiz kıyafetlerimizi yada kitaplarımızı hep beraber oraya göndersek ? Gönderici olarak da adımızı değilde, forumun adını yazsak ve kardeşlerimizin yada ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermiş olsak ? Ne dersiniz ?

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla kullanmak istersen ben kızımın tüm eşyalarını gönderebilirim sonuçta çok hızlı geliştikleri için örneğin bir elbiseyi en fazla 1 ay giyiyor ( tabi eşimede sormam lazım ) . Beşik filanda var ama onları 3-4 yaşına kadar kullanabiliyormuş. Valla bizim evin içi pek dolu olmazdı şimdi yürücek yer kalmadı yok katağı , beşiği , ana kuçağı, araç koltuğu , bir sürü taşıma seti , uyku seti , salıncak , çıngırak oyuncak vs. :) daha yürüteci bisikleti yazlık arabası vs. vs. alıcaz. Gerçi alırken 50-100 ödediğin için pek fazla gelmiyor ama belirli bir yaştan sonra kullanamadığı için bir işe yaramıyorlar.

Takdir ediyorum. Abim geçti bu evrelerden ve inanın çooooookkk hızlı büyüyorlar.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
aslında daha detaylı yazıcaktım ama :) her kes çocuğuna kullanılmamış yeni şeyler giydirmek ister tabi hiç kullanılmamışlarda var aralarında bu yüzden fazla detaya inmek istemedim ama eğer bir kuruma yada kuruluşa bağışlamak isterseniz bende katılırım seve seve bu arada eski eşyaları toplayan belediyeye ait bir sistem mevcut Antalyada diğer illleri bilmiyorum ama eğer Antalyadaki arkadaşlar kullanmadıkları eşyalarını vermek isterse 0242 326 57 84 nolu telefonu arayarak adresinizi veriyorsunuz gelip eski eşyaları alıyorlar durumu olmayan kişilere dağıtıyorlar.

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Özcan bilirsin seni yüzde 99 takdir ederim hep :) Yine güzel bir noktaya değinmişsin. Hazır bir yiğenimiz olmuşken ( Axzel kızmaz umarım bu lafıma ) bizde bu tarz bir dayanışmaya girsek ? Herhangi bir yardım kuruluşu seçip, giymediğimiz kıyafetlerimizi yada kitaplarımızı hep beraber oraya göndersek ? Gönderici olarak da adımızı değilde, forumun adını yazsak ve kardeşlerimizin yada ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermiş olsak ? Ne dersiniz ?

ben neden kızayım şükür durumum birazda olsa yerinde daha hayırlı olur böylesi :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.