İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bugün Üye Olana Yarın 1 TL Havale

sinnerxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kısa günün karına geldi sıra. Bugun aşağıdaki linke tıklayıp uye olacak, ardından söylediğim 3 eylemi gerçekleştirecek olan her üyeye 1 TL pazar gunu havale - eft yoluyla gönderilecektir.

Adım 1:

İlk olarak aşağıdaki linke tıklayarak üye olunuz. Üye olurken Partner Üye Kadir AKBALIK olarak görülmektedir.

Üye bilgilerinde mail adresinizi ve adınızı ve soyadınızı doğru giriniz. İlerleyen adımlarda kullanılacaktır. Bilgi eksik olunca ödeme yapamam.

Üyelik linki : http://www.search-earn.com/akbalix

Adım 2:

Üyelik alındıktan sonra sisteme giriş yapabilirsiniz. Üst kısımda HESABIM yazan yere tıklayınız. Bir sayfa açılacak. 6. Kısımda bir boşluk var. Oraya uye olurken girilen mail adresinizi tekrar giriniz ve gönder butonuna basınız.

İkinci adımıda tamamladık. Şuan mail hesabınızda 3 tane mail olacak. Onları silebilirsiniz. Zaten senede 1-2 mail ancak geliyor sistemden.

Adım 3:

Son kısıma geldik. Şimdi çıkış almadan http://www.search-earn.com/flakes linkine tıklayınız. Açılan sayfada üst köşede YENİ KUTU EKLE yazan yere tıklayınız. Üst kısımda bir boşluk açılacak. Oraya istediğiniz birşey yazınız. Örneğin deneme yazarak kaydedin ve sayfayı yenileyin.

Şimdi sayfanın ortasında mavi renkte linkler çıkacak. Çeşitli reklamlar bunlar. Bu linklere bir kez tıklayınca yeni sekmede açılacaklar. Siz linklerin geldiği sayfayı yenileyerek gelen linklere tıklayın. 10 tane falan link gelir. Artık link çıkmamaya başlayınca açılan sekmeleri kapatın.

Adım 4:

İşlem tamamdır. Şimdi yapmanız gereken [email protected] adresine üye adınızı - gerçek adınızı - hesap numaranızı mail ile göndermek.

Ödemeleriniz Pazar günü kontrol edildikten sonra hesabınıza yapılacaktır. İşbank - Akbank - Bank Asya hesabı olanlara HAVALE ile diğer bankalara EFT ile para gönderilecektir.

Aynı IP üzerinden başka isimlerle kayıt yapılamaz. Sistemden görebiliyoruz bunu. Bu durumda ödeme yapılmayacaktır.

MAil adresinizi yılda 2-3 mailden fazlası gelmez. Süperteklif gibi günde 2 tane tanıtım mesajı atmayor sistem. Sistemin çalışma şekli farklı. O nedenle kafanıza bu tarz bir soru takılmasın.

Sorularınızı buradan sorabilirsiniz....

BU KAMPANYA 17/10/2009 TARİHİNDE GECE 23,59 DA SONA ERECEKTİR. PAZAR GÜNÜ DEVAM EDİLMESİ KONUSUNDA GELEN BAŞVURULAR ÖNEMLİ ROL OYNAYACAKTIR.

sinnerxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
PP ile ödeme alacak kişilerin işlemleri 2-3 gun sonra yapılacaktır. Ödeme 1 TL karşılığına denk gelen dolar kurundan yapılacaktır. Havale isteyenlere ise ödeme PAzar günü yapılacaktır.

Edit: Nakit ödeme 1 TL. PP ödeme 0.7 Dolar

sinnerxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şuan bir sorun yok. Zaten işlem sonuçları gece yarısından sonra ekranıma yansıyor

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Belirtilen ödeme sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiştir.Kendisine teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.