İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bumerangla Hem 20 TL Para,Hem Hit, Hem Destek Kazan!

akifblog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bumerang; Hürriyet in blog yazarları için oluşturduğu, blogcuların trafik ve para kazanmasını sağlayan bir projedir.Bumerang a katılmanın size sunduğu avantajlar şunlardır:
+Aylık 500bin den fazla ziyaretçisi olan Yazar Kafe de yazılarınızı yayınlayabilirsiniz.
+Hurriyet.com.tr de blogunuzun tanıtımını yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.
+Hurriyet in dizini olan Hurlist e blogunuzu ekleyebilirsiniz.
+Sponsor firmaların reklamlarını yayınlayarak para kazanabilirsiniz.

Yapmanız Gerekenler

1)Hürriyet'e kaydoluyoruz

2)http://bumerang.hurriyet.com.tr/giris.htm adresinden giriş yapıyorsunuz ve kaydolurken promosyon kodu bölümüne T1D62896 yazıyorsunuz(Eğer promosyon kodunu yazmasanız 20tl ile başlayamazsınız)

3)Platin üye olup ilk teklifini yayınladığında hem sen hem ben 20 tl kazanacağız (Platin üye olmak zor değil iyi bir içerik ve tasarımla mümkün ben de yardım edeceğim size )

YA SONRA
Bundan sonra Bumerang Networkun nimetlerinden faydalanmaya devam edeceksin iz.Bumerang skorunuzu arttırarak tekliflerden daha çok kazanabilir, platin üye olarak Yazar Kafe ye yazılarınızı gönderebilir, sosyal medya paylaşımları yaparak çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

DESTEK DERKEN?
Sizlerin platin üye olması için bilgi vereceğim, elimden geldiğince destek olacağım, 20 tl ile başlayacağınız için 50 limitine ulaşmanız zor olmayacak.

SENİN ÇIKARIN NE BU İŞTEN?
Siz 20 tl kazandığınızda ben de kazanacağım, ama ben sadece promosyon kodunu paylaşmak yerine böyle bir başlık açarak hem size hem kendime kolaylık sağlamak istedim.

Takıldığınız herhangi bir yer olunca bu başlıktan mesaj atabilirsiniz, destek olurum, saygılarımla

By Burhan 2010

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben kodu yazmadım bronz üyeyim, peki reklam alabilirmiyim, birde yazarkafeye içerik nasıl gönderebilirım

- - - -Güncellendi - - - - - -

Ben kodu yazmadım bronz üyeyim, peki reklam alabilirmiyim, birde yazarkafeye içerik nasıl gönderebilirım

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
yeni üyelik almanız gerekiyor bu 20 tl yi kazanmak için hesabınız oluşunca platine geçiş yapıyorsunuz direk
yazarkafeye içerik gönderebilmek için şartlar sitede yazıyor burhan, eksiksiz olmalı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.