İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bunlara Kim dur Diyecek???

S

sevdik

Misafir
Arkadaşlar bugun artık yazmaya karar verdim nedir su sitelerden cektigimiz bilgisayarcıda staj görüyorum artık hergun birileri şikayete geliyor cafemde benimde başıma gelince delirdim konu şu google ye giriyorsun diyelim;

Moderatör tarafında düzenlendi:

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Pc'lerinize deepfreze gibi programlar yüklerseniz sorun yasamazsiniz. Benim 15 pc'mde var bu program ve hicbir sorun yasamiyorum.

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ev kullanicilari bilmez bu tur programlari.herkez anlamaz ozelliklede ben mecburen pop-up kapatici program surferi acip oyle sorf yapiyorum internette.yoksa bas alamiyorum olur olmaz acilan camlardan..

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Deepfreeze i pek önermiyorum arkadaşlar sağlam bi program ama düşük ram li bilgisayarlarda filan yavaşlamaya sebep oluyor

E

ediz

Misafir
Norton ghost

Bunun için kullandığımız Norton ghost denen bir program var
Şöyle bodozlama anlatıyım istersen

Hard diskini 2 - 3 e bölüyorsun
Örnek:

C:\
D:\

Sadece windowsu c:\ kuruyorsun driver cart curtu tanıtıyorsun ve başlıyorsun oyunları yüklemeye
FAKAT C:\ Değil
Oyunları D:\Oyun\ vb. bir klasöre kuruyorsun

D:\Ghost\ vb. klasörünede norton ghost ile makinen sağlamken aldığın image dosyalarını koyuyorsun

Diyelim dengesizin biri bir **** siteye girdi htm java vs. ile birşeyler bulaştırdı makinene

Hiç sinirlenmiyorsun gerilmiyorsun deepfreezeyede para pul ödemiyorsun uğraşmıyorsun

Makineni başlatırken MS-DOS modu ile açıyorsun
Norton ghost programını açıyorsun ve
(dipnot: 98 işletim sistemi ise/ XP de farklı)

İmage dosyalarını c:\ altına norton ghost yardımı ile koyuyorsun

Makinen ilk günkü gibi...

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) ghost adamı bekletir deep freeze ve net recovery genius her kapanış acılışta yapar senin o dediğini tek sürücüde yeterlidir üstelik...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5