artık cj ile ilgili işlerim bittiği (yavaşlattığım) için açıklamam gereken noktalar var.
bugüne kadar kazandığım firmalar..
1- netflip
2- e-harlequin
3- arkadaşlık siteleri (cj içinde)
4- luckysurf (off off 30 centler)
ve hatırlamadığım bir çok advertiser, ayrıca bu çekler cj deki hesaplarımdan (3-4 vardı) bir tanesine ait görüntüler, diğerlerinden de bu meblağlara yakın paralar kazandık, 2 kişi olduğumuz için çok fazla para olmadı yani 1- 1,5 yılda 2 kişi 4000 $'ı aşkın para kazandık ama bir çok şeyi risk ettik (okul, aile, dostlar) ..
Maalesef bazen yanlış şeyler de yaptık (dialer) 3 günde yaklaşık 150 milyon dialerdan kazandığımızda vatandaşlara 1,5 milyara yakın paranın girdiğini öğrenmemizle o işi bırakmamız bir oldu.
Bu çeklerin firmaskop.com'la ilgisi yok ve para kazandığım siteler şu an yayında değil..
Artık üniversite hayatına girdiğimiz için bu işleri bırakıyorum, bu foruma yaklaşık 2 yıl önce de takılıyordum, dostlar para kazanmak istiyorsanız gerçekten çalışmanız lazım, internet yan gelip yatılarak para kazanılan bir yer değil
ayrıca photoshop olabilir diyen arkadaşıma tarayıcım olsaydı çeklerin fotokopilerini de yollardım ama yok neyse inanmayanın canı sağolsun beni ilgilendirmez..
Bugüne kadar bu forumda Ayhan ve TOmmy gibi saygın kullanıcıların yardımı çok oldu ama bu bir azim meselesi,, duvarı delebilirsiniz
Başarılar.. ama maalesef eski tadı kalmadı bu olayın