İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bunu kaldırma imkanınız var mı?

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
iyinet el değiştirmeden önce banlıydım.. banlanma sebebimde isim değişikliğinin ücretli olması hakkında konu açmam ve bu konuda forum yönetimine tamamen muhalif olmamdı..

Şu anda profilime baktığımda hala bunu görüyorum ;

iyinet.jpg

Bunu silme imkanınız var mı?

X

Xman

Misafir
Onlardan bende de mevcut bol miktarda, aslında haklısınız pek hoş durmuyor, yönetim devir tarihinden önceki uyarılar silinebilir, yönetimin bu konuyu dikkate alacağını umuyorum.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
evet cidden çok can sıkıcı bir şey. umarım bu konu hakkında yönetim bir şeyler yapar.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Repler sıfırlandı, bu uyarılar da sıfırlansın :)
Yönetim duy sesimizi...

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Bendede var .Dolandırıcıyı deşifre edecek bişey paylaştım , ardından paylaşmamam gerektiğini farkedip silince " Paylaşımı önlemek " diye uyarı almışım :D

T

trgy

Misafir
Eski yönetimden kalan şeyleri saymayın :p tek tek girip silmem imkansız herkesin uyarısını. :)

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
@trgy ,

Sanada hak vermek lazım tabi tek tek uğraşılmaz sonuçta üç beş kişilik bir platform değil.

Şu andan itibaren forumlarda herhangi bir uyarı alırsak bunlar sanırım o uyarıya eklenmeyecek değil mi?

T

trgy

Misafir
Eklenir ama zaten uyarı vermiyoruz çoğu zaman. Uyarı puanını artırmıyoruz yani. Sadece hata yaptığını belirtme amaçlı sarı kart veriyoruz o da puana etki etmiyor. :) Banlanacak birşey olduysa direk panelden banlıyoruz.

Kısacası takmayın o uyarıları.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.