İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Burası ticaret ve dayanışma yeri değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I

iLinux

Misafir
Siz bu postta da anlaşılacağı ve 4 kez uyarı gönderilmiş bir terbiyesiz kullanıcıya nasıl ihtar uzaklaştırma vermiyorsunuz? adam birde özel mesajdan açık açık kavga etmeye çağırıyor, burası insanların ticaret ve dayanışma yeri değilde insanların birbirini dövüz aşağılama yeri mi?

Terbiyesizin konuşmalarını inceleyin

forum.iyinet.com/joomla/178732-joomla-1-7-bitmeyen-kurulum-2.html

Sözkonusu terbiyesiz şahıs Darkart isimli kullanıcı!

Ekleme: Eğer burası kavga etmek için adam bulma yeriyse söyleyin tankı topu tüfeği de ayarlayıp öyle gelelim! Günlerdir bu adama hiçkimsenin birşey dememiş olması ise çok garip

chalap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Sakin olunbiraz ya. Sen insansan karşındaki de insan neyi paylaşamıyosunuz..?

T

themaniac

Misafir
hocam bakin bende bugun bir kisi hakkinda konu actim ve yoneticiler beni hakli bulup o sahsi uzaklastirdilar. Ama ben ne yaptim, onun yoluyla karsilik vermedim hep sulh etmeye calistim yada uzak dur benden dedim. en sonunda da konuyu actim ve bana yazdiklarinin hepsini ortaya koydum. sende elindeki herseyi ortaya koy. topla sana yolladigi yazilari ve ozel mesajlari. bu sekilde islemi hizlandirmis olursun

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Konuya gerekli mesajı yazdım. Seviyeyi düşüren şahıslar son kez uyarıldı. Bu sebeple konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.