İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Buraya Gelen Çok Uyanık Var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Buradan gördüğü bir bilgiyi satmak isteyen uyanık 10 ytl para istiyor!
uyanik.jpg

Y

yaBgu

Misafir
hehe buna uyanık demek olmaz "çakal" demek daha doğru olur:)
yanlış hatırlamıyorsam bir iki sene önce bir sitede tc kimlik numara öğrenme için para istiyordu hatta kredi kartı sistemi bile vardı sanırm :))))

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya hadi onu geçtim herkez ara sıra uyanıklık yapar ama benim asıl kızdığm kesin bunu alan 1-2 kişi vardır.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hotmail türkiyede yaşadıgınızı tespit edipte hesabınızı 250mb yaptıgınızı görürse
mailiniz el koyuyor.Kurallarında yazıyor adamların
bundan haberi olan varmı. :p

M

muzikportal

Misafir
Burası Türkiye burda herşey olabilir. Kimden ne koparırsak kârdır, 1-0 olsun bizim olsun mantığı önde gidiyor. Sponsor hakkında yazılardada görüyoruz, insanlar neler neler düşünüyor. Hile veya haksızlık için bizim halkımız enerjisinin hepsini kullanıyor. Zaten başka birşeydede kullanmıyor. Dün bir olay oldu. Abimin arabasına hırsız girmiş ama adam büyük bir hırsla çalışmış. minibüsün ön camını hiç kırmadan çıkarmış yan tarafa koymuş. Bakmış birşeyde bulamamış camı unutmuş orada, gitmiş. Madem çıkardın niye unutuyon. Yan cam varken niye büyük ön camla uğraşıyorsun? Belkide amacı zarar vermek değidir. Bizim insanımızdan herşey beklenir.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Belki alan vardır Ne de olsa Türk'lerin özelliği bu.

Önüne aynı ürünü koysalar biri bedava biri parayla olsa kesin parayla olanı alırlar :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tüm internet kullanıcılarını kendiniz kadar bilgili görmeyin. insanlar mouse kullanmayı bile bilmiyorlar ama evlerinde bilgisayarlar var. insanlar kimlik no öğrenmek için internet cafelere gidiyorlar. bunları düşünecek olursak %99 bu tuzağa düşenler vardır.

G

guajira

Misafir
Bence gayet mantıklı bir iş yapmış. Ticaret budur kardeşim.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cık cık neler var ya bı kerede bırısı para basma makınesı satmaya kalkışmışdı ama adamı yakalayıp kodese tıkmışlardı bı ona guldum bı buna...

ragiax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk gmail Invite satan görmüştüm. Şimdi de bu. Amma uyanık insanlar varmış :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5