İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Burda dürüstlük ve adalet yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derecho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba, ben akahaita.

Konu:
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
Forumdaki her siyasi tartışmaya atlayıp, insanları tehdit etmekten dolayı ve önceden bunu yapmış olmanızdan dolayı 1 ay yasaklısınız.

Yasaklandığınız süre: 09 Temmuz 2011, 17:00

Lanet adlı yönetim üyesi şahıs beni bu sebepten dolayı banlamıştır.

1.)Bakın bu Lanet denen lanet şahıs bu siyasi tartışmaya atladığımı düşünmüş. Oysaki şu mesaja bakarsanız eminim bana hak vereceksiniz: http://forum.iyinet.com/teknoloji/167239-ayyildiz-timden-anonymous-grubuna-cevap-2.html#post1087620
Ve dikkat ederseniz o üyenin küfürünü editlememiş.

2.) Ayrıca o sebepte, insanları tehdit etmekle suçlamış beni, oysa benimki bir tehdit değildi, bakın: http://forum.iyinet.com/teknoloji/167239-ayyildiz-timden-anonymous-grubuna-cevap-5.html#post1087678

Ve ban süresi tam 1 ay...

Şimdi size soruyorum; bu olayda dürüstlük ve adalet var mıdır? Bu adil bi şey midir, yoksa Lanet'in bana bir kastı mıdır? Çünkü onunla hiç anlaşamadık şimdiye kadar.

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Lanet ' te haklı biraz sonucta sende ş*****siz demissin :S geçmiş olsun

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Sana veya hiç kimseye banlanma sebebinin açıklamasını yapma gibi bi lüksüm yok, ama ilk ve son defaya mahsus olarak yapacağım, değerini bil. :)

1) Ne zaman siyasi bir olay geçse, AKP, MHP, CHP her neyse, şıp diye oraya damliyorsun. Onun dışındaki konularda adam akıllı mesajını görmedim bile, direk bi tartışma, bi anti'cilik yapip gidiyorsun.

2) Bu apaçık bi tehdittir. Başka bir açıklaması yoktur ve bu sebepten dolayı önceden banlandınız. Sizin gibi insanlarla uğraşmak istemeyen bi kişi yöneticiliği bıraktı sizin yüzünüzden. Gidin, bu forumda istenmiyorsunuz arkadaşım.

Burasi siyasi forum değil,
Burasi AKPyi savunacagin mekan degil,
Burasi milleti tehdit edecegin mekan degil,
Burasi CHP degil,
Burasi MHP degil,
Burasi İYİNET, İYİNET!

Simdi, bu üyeligini de banliyorum. Multi üyeligini görürsem onu da banlayacagim, sonra digerini de banlayacagim. Haydi bakalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.