İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Burhan Altintop

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar www.burhanaltintop.com u biraz önce aldım.bilmeyenler için söyleyeyim Burhan altıntop avrupa yakasında bir karakter.Engün günaydın gerçek ismi ve bana göre müthiş komik bir insan.kendisini ilk önce zaga daki skeçlerde gördüm ve o zmandan beri takip ediyorum.Şimdi onun videolarını falan koymayı düşünüyorum.Sizce nasıl bir site olmalı? yani forum koymalımıyım ya da herhangi bir öneriniz varmı?

Ve en tepeye yazı olarak şunu düşünüyorum.Amerikadan genel müdürün geldiği bölümü izleyenler bilir..
My name is altintop, burhan altintop..

Adamla ingilizce konusurken ı ları i seklinde söylemişti kopmustum :D

captainzap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
engin günaydın harika bi oyuncu :)

nette ne kadar videosu varsa indirdim özellikle zagadaki skeçleri harika :) engingunaydin.com resmi sitesinden videolarını indirebilirsiniz.

bu adam bir de stand up gösterisi yapıyor o hikayedeki mal benim adıyla fakat pek başarılı olmamış diyor izleyenler. bence televizyonda daha iyi duruyor :)

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben basit bir insanım diyor ve bana basit rol veriyorlar bu yüzden bu kadar tutuyor diyor ama ben inanmıyorum buna.çok başarılı bence de..Siteyi şimdilik geçici olarak oluşturmaya başladım.kendi sitesini kaynak olarak kullanmayı düşünüyorum şimdilik..

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence de Engin Günaydın müthiş bir oyuncu. Hiç bir dizinin müptelası olmadım, ama bu adam oynuyor diye izliyordum avrupa yakasını...

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
zagadayken hiç hoşlanmamıştım ve acaip itici bulmuştum avrupa yakasındaki rolü çok iyi oldu gerçekten de. ve ordaki rolünde doğaçlama da yapıyo.

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Galiba Engin Günaydın'ın en büyük hayranı Şesu :) Zaga'da ve Avrupa Yakası kamera arkasında izlediklerimden anlıyorum ki kesinlikle dayanamıyor Engin Günaydın karşında.En ufak bir hareketine kopuyor.Ben de öle :D

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Şesut ben senin gibi buraya saçımı savurmaya gelmiyorum :D

E

echo

Misafir
çok seviyorum açıkcası bu adamı çok iyi oyuncu ofiste baya bi güldük :)

ryden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
film karakterlerinin isimleri kültür bakanlığı sinema bölümünden veya yapımcı şirket tarafından telif hakkıyla korunuyor diye biliyorum öyle değilse güzel bir site olacağına inanıyorum : ) başarılar dilerim ama genede bir araştır bunu

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hadi ya..Yine mi çattık birilerine :) Ben bi araştırim bu konuyu.Gerçi öyle birşey varsa yapacak bişi yok uyarı gelmesini beklicez :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5