İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bursa'da iş arıyorum

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beyler cv hirsizligi diye birsey duydunuz mu hic?
cv ler genelde gizlidir ve gizli kalmalidir.
is icin ilgilenen varsa gonderirim
aksi halde hayir
ama kac yildir surdayim ve biliyorum ki burdaki toplam olarak en eğitimli bireylerden biriyim

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
askerliğim de bügün bitti ayrıca, türkiyenin askeri olarak en üst mercisinde teğmen olarak askerliğimi yapmış olarak bulunmaktayım, ahada fiyatim biraz daha yükseldi

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla ben de cok merak ediyorum :] cv hırsızlıgı hala cozemedım...

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akrep yoksa NASA damı calısıyorsun :)

S

Skeleton

Misafir
hocam desene harcananıyorsun sen bu ücra köşelerde :)

hadi cv göndermiyorsun referanslarını projelerini yaz da görelim, cv yi salla :)

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akrep helal sana sanada bu yakışırdı:) umarım bursada iyi bir iş bulursun .

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bursada çalısılabilecek bu derece de muhtesem bir cv olununca ve suan da calısmıyosan..ice polemik yaratıyor bu cv ben de...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sagolun arkadaslar firmalar ile gorusuyorum ama cok eleman var ve adam da kalifiye elemana daha fazla ucert verecegine ucuz adami ise aliyor , yada torpilli adami, bakalim neler olacak

ucuz olsun azcik is gorsun mantigi ile adam aliyorlar bir sure sonra sanirim hatalarini anlayacaklar

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hatalarını anlamazlar akrep, 4 senedır ıs hayatındayım, cok buyuk 3 tane fırmada calıstım, hepsı boyle. ama herseyın onunde torpıl gelıyor.
ornegın senın doktoran olsun, torpıllı lıse mezunu bır adam gelsın, senden once alınır ıste.
bu sadece turkıye degıl dunyada da boyle.
ucuz adam mantıgıda aynı sekılde, USA dekı yazılım devlerı bıle sırf ucuza adam calıstırsın dıye artık programcılarını USA da tutmuyor, hepsı dogu ulkelerınde calıstırılıyor.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cok dogru dedin can, bakalim temas halindeyim birkac yer ile olmazsa basliycaz ucuzdan zamanla kalitemizi anlarlar

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akrep istedigin maas nedir ozelden yazarsan sevinirim.. ciddi bir soru oylesine meraktan sormuyorum...

ayrica bir iki yapilmis site-proje - vb gostermen mumkun mu? akreplist i biliyorum ben bi tek..

toplistler de ilgimi cekmedigi icin yorum yapamayacagim..

M

murme

Misafir
o zaman kendi firmanı kurucaksın ii referansın yoksa ii para vermiolar izmirdede öle tanıdıgım bi firma vardi adamlar 450milyona bilgisayar muh. calistiriolar 2 tane ortalık muhendis dolu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.