İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bux.to Hesabı Satılık [ 232 Ref 112$ Çekilmemiş Para ]

MaRKeRs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bux.to Hesabı Satılık [ 232 Ref 112$ Çekilmemiş Para ]

arkadaşlar daha öncede belirtmiştim bux.to hesabımı satıyorum demiştim ama 12$ ödemem vardı gelmeamişti Refler belki sanalır ? ödeme yapmazlar gibisinden şüphelendi herkes..

ödemem geldi Refler sanal değil Statlar ve ödeme durumu buyrun

buxtooj8.jpg

Arkadaşlar ödemeyi Paypal olarak alıcam alertpay kabulum değildir

paypal = kredi kartı veya banka biliyorsunuz zaten

Ödemenin yarısını şifreyi vermeden önce ; yarısını şifreyi verdikten ve karşı taraf hesabı teyid ettikten sonra alacağım...

ciddi olanlar Eklesin ( burAya cevap olarak yazın msn ye ona göre girerim) veya mai atın:
admin[at]forumanyax[nokta]com

He Birde Fiyat Olarak 200$ Düşündüm Sonuçta Bux.to 1 Ref için yaklaşık 0.90$ istiyor Bendeki Reflerin Değeri ; 200$ a yakın ediyor Birde Hesapta 112$ var onu da kar olarak kalacak

neden satıyorum :
satmak istiyorum dediğim zaman en çok sorulan soru bu...

Alertpay verified user olmadığım için bayağa paramı yedi ismimin 1 harfini yanlış yazdığım için o paraları alamıyorum

ve alertpay işimi görmüyor alertpay buxlar arası iş görür ;)

Daha sorusu olanlar vs. eklesin:
admin[at]forumanyax[nokta]com

Paranın 2. Bölümünü Alırken ( hesap verildikten sonra ) sorun çıkartırsanız savcılıktasınız msn de konuşurtken yazar 1 ss alırız hesapta sorun olursa aldığınız anda iade edebilirsiniz Teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.