İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bux.to Para Kazanma Sistemi ve Avantajları

• Konbuyu başlatan paylasbizle
  • Başlangıç tarihi
P

paylasbizle

Misafir
bux2.png

Merhaba Öncelikle sizlere bux.to Affiliate sisteminden biraz bahsetmek istiyorum;

Bux.to internet siteniz olmadan internet üzerinden rahatlıkla para kazanabileceğiniz ve geleceği olan bir affiliate sistemi.Ödemeleriniz ise direk PayPal hesabınıza gönderiliyor.Şu ana kadar mağdur olan bir yayıncısı olduğunu görmedim.Ve bende üyesiyim.

Sistemin işleyişi ve avantajları;

Sisteme Buradan kayıt olduğunuzda ve hesabınıza giriş yaptığınızda "Surf Ads" bölümü karşınıza geliyor ve burada hergün sizin tıklamanız için en az 10 adet reklam çıkıyor.Siz bu reklamlara tıklıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz.Ayriyeten "My Stats" bölümünde size verilen bir referans kodu ile (örn:http://bux.to/?r=kullanıcıadınız) Arkadaşlarınızı sisteme davet ediyorsunuz.Sizin affiliate linkinizden kayıt olan her kullanıcının kazandığı para miktarı sizin hesabınızada yazılıyor.Ve böylece sistemden güzel paralar elde etme imkanınız doğuyor.

Sistemin diğer güzel bir yanı;

Bux.to da size verilen imkanlar yukarıdakilerle sınırlı kalmıyor.Hesabınız için 100 adet veya ne kadar istiyorsanız aktif alt üye satın alabiliyorsunuz.Yani şöyle; Hesabınız için 100 adet aktif alt üye ücretini ödüyorsunuz.Sonra bu aldığınız 100 adet aktif üye hergün kendi reklamlarına tıklıyorlar.Ve kazandıkları para sizin hesabınızada geçiyor.Sistemden kazandıkça aktif alt üye satın alan arkadaşlarım var ve kazançları hergün biraz daha fazlalaşıyor.

Sırf bu yöntem ile günde sadece 10 reklama tıklayıp ayda 1000 $ ı geçkin insanların paypal hesaplarına yapılan ödemelerini görmek mümkün.

İyi Günler Dilerim.

MAKALE TAMAMEN KENDİ BLOG SİTEMDEN ALINTIDIR.

P

paylasbizle

Misafir
işte süper diyebileceğim google adsense'den sonra en iyi para kazandıran sistem bence arkadaşlar

yukarıdaki yazıyı sadece bilgilendirme amaçlı yazdım herkez yararlansın lütfen konuyu silmeyin

efekentli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
işte süper diyebileceğim google adsense'den sonra en iyi para kazandıran sistem bence arkadaşlar

kusura bakma ama çok abartmışsın. tık başı 0.01 kazancaksın ve adsense'den sonra en iyi kazandıran sistem olacak :p

Sırf bu yöntem ile günde sadece 10 reklama tıklayıp ayda 1000 $ ı geçkin insanların paypal hesaplarına yapılan ödemelerini görmek mümkün.

acaba kaçtane ref yapmak lazım :) bu aralar bux.to hakkında abartılı abartılı yazılar var her tarafta.ben 2 aydan uzun süredir 10 dolarımı alamadım.admine mesaj attım. Sabırlı ol diye cevap yazmış :)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bux.to premium olmayan üyelere ödemelerini 3ayda yapıyor...
Premium üyelere ödeme ise 2-3gün içinde yapılıyor...
Bux.to da 100-200 refli tanıdıklarım var. Ayda 1000$ almak imkansız değil ama nadirde olsa mümkündür.

Alertpay'e ödeme yapan www.TFBPaidClicks.info sitesini gördüm.
Kesin ödeme yapar diye bir kanıtım yok, "ya ödeme yaparsa!?" diyorum!
Bux.to benzeri; ödeme yapar mı bilmem ama bir kaç tane denedim adamlar köşe mi oldu nedir anlamadım. Easy.tc üye olalım dedim, adamlar siteyi satlık yapmışlar.
Bir sürüsü www.bolkazan.tk

iyihost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim referansımla üye olan xxx kullanıcı diyelim ki günde 1 dolar kazandı onun kazandığı miktar kadar bende mi kazanıyorum?

erdemokul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben daha bux.to paypal kullanırken ödeme istemiştim halen yollamadılar. 3-4 ay da oluyor. 30 $ ım içerde halen. acaba o zamandan ödeme istegi yapanların paypal hesabına ödeme yapıyorlarmı??

bykadiroz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bux.to ya inanmayın kanıtı aşağıda

Ben iki yıl bu site ile uğraştım ama boşuna uğraşmışım. bir ödeme istedim 10$ sonra bu ödemeyi 50 $ çıkardılar 50$ istedim 2009 un temmuzunda halen gelecek sakın sizlerde kanıp bu site ile uğraşmayın

Logged in as kadiroz (Standard Member Upgrade) [Logout]

Quality Referrals | Surf Ads | My Stats | Advertise | Contact | Forum | Bux.to Card

My Stats - Cashout/Convert - My History - My Profile - Referrals for you - Upgrade - Messenger (0)

Pending Audit: After you request for payment your account will be audited to make sure you aren't violating the TOS.
Payment Sent: Your payment has been dispatched via the payment method.

Date Amount Method Status
Tuesday 20 May 2008 08:19 AM $ 10 AlertPay Cancelled
Thursday 23 Jul 2009 07:53 AM $ 50 AlertPay/Card Pending Audit

©Bux.to, Ltd. | Proof of Payments | How | FAQ | Banner | Privacy | TOS

resim olarak ekleyemediğim için ödeme panelinin copy pas yaptım butür sitelere dikkat edin ödeme kanıtı görmeden sakın ha sakın zamanınızı boşa harcamayın başkalarına, sizlere bu siteleri önerenlerin acaba ne kazancı oluyor onlarda bilmeden tavsişyede bulunuyorlar yazık çok yazık

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.