Arkadaşlar ; Kafamda Güzel Bir Proje Var.
Şu Günlerde Heryerde Gördüğümüz ''İllegal'' Site Açış insanlar , mp3 yayını vs...
Heryerde Webmaster'ler kötüleniyor.
+ Google'ın Gözünde de 5 kuruşluk Değerimiz Yok..
+ Webmasterlik iş olarak Değil , Hobi Olarak Gösterilmeye Çalışılıyor.
-----
Bunları Düşündüm ve Güzel Bir Webmaster Biriği Kurmaya Karar Verdim.
Bir nevi Toplanıp Hakkımızı Arayacağız..
KESİNLİKLE maddi Amaç Gütmeden Bir Site Yapacağım ve Bu Siteye Haklarımızı ( Bizim de Normal insan Olduğumuzu , Web Tasarım ve WebMaster'liğin Bir Meslek , Ekmek Kapısı Olduğunu.. , Zaten Birçok Köstek var iken Artık Halk'ın da Bize Kötü Baktığını , Nasıl Para Kazandığımızı ( adsense vs. ) Yazacağım.. Ve Bu Site Adresini Yazarlara , Televizyon programcılarına Vs. Mail Olarak Atacağım ( ne Yapıp Yapıp medyaya Düşüreceğim...
Sizden Destek Bekliyorum. Ve Güzel Makale Tarzında Yazılarınızı Paylaşmanızı istiyorum.
İmla Kurallarına Uygun, Halimizi Anlatan Güzel Yazılarınızı Yayınlayacağım..
Tekrar Söylüyorum | Ne Bir Adsense Reklamı , Ne Bir PopUp Ne de Bir Reklam Olmayacak Sitede.. Aklımda Güzel de Bir İsim Var...
Görüşlerinizi Alabilir miyim ?
Şu Günlerde Heryerde Gördüğümüz ''İllegal'' Site Açış insanlar , mp3 yayını vs...
Heryerde Webmaster'ler kötüleniyor.
+ Google'ın Gözünde de 5 kuruşluk Değerimiz Yok..
+ Webmasterlik iş olarak Değil , Hobi Olarak Gösterilmeye Çalışılıyor.
-----
Bunları Düşündüm ve Güzel Bir Webmaster Biriği Kurmaya Karar Verdim.
Bir nevi Toplanıp Hakkımızı Arayacağız..
KESİNLİKLE maddi Amaç Gütmeden Bir Site Yapacağım ve Bu Siteye Haklarımızı ( Bizim de Normal insan Olduğumuzu , Web Tasarım ve WebMaster'liğin Bir Meslek , Ekmek Kapısı Olduğunu.. , Zaten Birçok Köstek var iken Artık Halk'ın da Bize Kötü Baktığını , Nasıl Para Kazandığımızı ( adsense vs. ) Yazacağım.. Ve Bu Site Adresini Yazarlara , Televizyon programcılarına Vs. Mail Olarak Atacağım ( ne Yapıp Yapıp medyaya Düşüreceğim...
Sizden Destek Bekliyorum. Ve Güzel Makale Tarzında Yazılarınızı Paylaşmanızı istiyorum.
İmla Kurallarına Uygun, Halimizi Anlatan Güzel Yazılarınızı Yayınlayacağım..
Tekrar Söylüyorum | Ne Bir Adsense Reklamı , Ne Bir PopUp Ne de Bir Reklam Olmayacak Sitede.. Aklımda Güzel de Bir İsim Var...
Görüşlerinizi Alabilir miyim ?