İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Büyük depremler neden oluyor

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
En son endonezyada 7.8 büyüklüğünde deprem oldu.Şimdiye kadar benim bildiğim bukadar sıralı deprem olmamamıştı acaba cern den mi kaynaklanıyor yoksa farklı bir etkimi var fikirlerinizi öğrenmek istedim :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
:) bu kadar sondaj vurulursa olacağı buydu :D her yıl bilmem kaç milyon metre küp petrol çıkarıyorlar o delikler eninde sonunda dolacak :)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Dünyanın çivisi çıkmış daha ne olsun =)

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
2012 yaklaşıyor ;)

Borç olarak bana 1 milyar euro verebilecek var mı? 2013'de geri ödeyeceğim söz :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Belkide küresel ısınmadan kaynaklanıyordur magma hareketi hızlanmıştır buda bi fikir ...

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Cern deki deneyi tam anlamıyla yapabildiler miki ? Bir ara tv de baya haber olarak veriyorlardı sonra birşeyler yolunda gitmemiş ara falan vermişlerdi sonra başlasada ben bir sonuca ulaşamadılar diye biliyorum.
Biz onu bunu bırakalım :) Dünya bir gündür oda bu gündür diyerek yaşıyalım :D

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Depremler tarihin her döneminde yaşanıyordu, günümüz bilgi ve iletişim çağı olduğu için bu kadar yayılıyor yoksa bundan 200 yıl önce amerikada yada okyanusun bilmem neresinde olan depremden anadolu halkının bilgi sahibi olması muhtemel değildi, cern'de olan patlamalar defalarca tekrarlandı bu arada ancak şunu düşündüğümde bence yapabildiklerinin "hiç" den ibaret olduğunu düşünüyorum.

Dünyada hareket eden yada enerji yayan ne varsa enerjisinin kaynağı güneştir, güneş milyonlarca yıldır enerji veriyor dünyaya buda hayatın dönmesini sağlıyor, cernde yaptıkları deneylerde enerjilerin yoğun şekilde kullanılmasıyla gerçekleştiğine göre bir yerden alıp bir yere koyuyorlar hepsi bu.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Cern deki deneyi tam anlamıyla yapabildiler miki ? Bir ara tv de baya haber olarak veriyorlardı sonra birşeyler yolunda gitmemiş ara falan vermişlerdi sonra başlasada ben bir sonuca ulaşamadılar diye biliyorum.
Biz onu bunu bırakalım :) Dünya bir gündür oda bu gündür diyerek yaşıyalım :D

Tamamladılarda düşük enerjide. Bir süre sonra tam kapasite beklenen deney olucakmış...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.