İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Buyuk Projete Ortak ve Ekip Araniyor

mctiran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam Arkadaslar Buyuk Bir Projem Var Proje Icin Ortak Ve Ekip Toplanacak
Ekip 20 Kisiden Olusacak ve Egerki Projemiz Buyurse Ekipde buyuyecek ve Proje Buyudukten Hemen Sonra Ekibe Aylik Maas Baglanacak

Proje:
Projemiz Buyuk ve Uluslararasi Bir Webmaster Sitesi Kurulacak.Site 1 Yil Turkiyede 1 yildan Sonra Eger ki Buyursek
Sitemiz Almanya,Arjantin,Avustralya,Avusturya,Azerbaycan,Belarus,Belçika,Birleşik,Krallık,Brezilya,BAE,Cezayir,Şili,Çin'i,Güney,Afrika,Ekvador,Filippins,Fransa,Hindistan,Hollanda,Hong,Kong,Endonezya,İspanya,İsrail,İtalya,Kanada,Kolombiya,Macaristan,Malezya,Meksika,Mısır,Fas,Nigeria,Özbekistan,Pakistan,Peru,Polonya,Portekiz,Kazakistan,Romanya,Rusya,Singapur,Sudan,Suudi,Arabistan,Tayvan,Türkiye,Ukrayna,USA,Venezuela,Japonya,Yeni,Zelanda,Yunanistan Gibi Ulkelerde Yayima Giricek
Bunun Icinde Buyuk Ortaklara ve Ekibe Ihtiyacim Var

Ortaklar Tum Gelirlerden Pay Alicak Benimle Birlikte 4 ortak olucagiz ve Her Birimiz TUM GELIRLERDEN %25 pay alicaz

Gerekli Ortaklar:
1.Domain ve Hosting Ortagi
2.Maddi ve Reklam Ortagi
3.Lisans ve Tasarim Ortagi
4.(ben)Isletme

1-ci ortak domain ve hostingimizi karsilayacak
2-ci ortak sitenin reklami icin gerekli parayi karsilayacak
3-cu ortak site icin vbulletin lisansi ve tasarimini karsilayacak
4-cu ortak yani ben siteyi isleticem

Site Sahibi Yukaridaki 4 kisi olucak ve Ileride Buyuk Isler Basaracagimizdan Eminim

Ekip:
Ekibimiz 20 kisiden olusacak simdilik ekibe hic bir ucret odenmeyecek ilerideyse iyi bir maas odenecek

Ekip Elemanlari:

1.Site Tanitim ve Reklam Elemani(4 kisi) u kisiler sitemizin buyumesi ve taninmasi icin ellerinden geleni yapacaklar

2.Sosyal Site elemanlari(4 kisi) bu kisiler facebook,twitter ve baska sosyal paylasim sitelerinde sitemizi tanitacak ve sayfalarimizi idare edecekler

3.Paylasim ve uye elemanlari(4 kisi) bu kisiler sitemize uye toplayacak ve paylasim yapacaklar

4.Site Gorevlileri(3 kisi) bu kisiler sitede belirli bir gorevde olucaklar ve Sitenin Nufusunu Koruyacaklar

5.Online Yardim Ekibi(5 kisi) bu kisiler sitede online yardim edecekler belirli gunlerde ve belirli zamanlarda site kullanicilarinin sorularini cevaplayacak ve yardim edecekler

Tum Elemanlar Sitede Rutbe Sahibi Olucaklar ve Ileride hepsine hakk ettiyi ucret verilecektir

Isteyen Arkadaslar konu altina yorum biraksin,pm atsin yada msn eklesinler

msn: [email protected]
facebook

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.