İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

By Turk

R

Radyoblue

Misafir
Ortaligi germeye calismiyorum,bak Turfun kardes,gel yapmayalim böyle seyler,ben küfür görünce tiksinen bir insanim,bak burada herkezin huzurunda sana karsi bir hata islemissem özür dilerim.Küfür görmeyelim niyetim odur benim.Insallah bu yazima küfür etmezsin eger sana karsi hatam varsada senin acindan özürümü kabul edersin,gördügüm en iyi forumu kirletmeyelim.

Biz(sen ben o) genciz ,genc olan herkez düsün hata yapar,bende sende,ya hitap etmesini bilelim,benimde coookkk yanlisim var biliyorum,kabul ediyorum,ama yanlisin yada zararin neresinden dönersek kardir,gel bu konu basligini düzelt,insan gibi bilgi paylasimi yapalim,destek verelim birbirimize,heee hic anlasamadigimiz,bir birimize gicik oldugumuz anlar olmuycakmi,e o zamanda küfür yerine hodri meydan deriz, bilgilerimizi dövüstürür kim üstün gelirse ötekini tebrik ederiz,ben bu yazimi ne sana,ne de kimseye yalakalik amaciyla yazmadim.

Insallah beni anlarsin..

herkeze saygilar.

T

Turk

Misafir
Aslında Haklısın Her Ne Kadar İlgisiz Olunsada Bu Forum Güzel Bir Forum ve Sevilen Bir Forum... Ama Sunuda Bilinki Burada Sana,Arkadaşına ve Bana Yasak Konması Gerekirdi Ama Sadece Beni Yasakladılar... Ha Ne Olcak Zaten Benim Asıl Nickim Turk, Sitemin Adı Oldugu İçin O Nicki Almıştım Yasaklanması Birşey Deiştirmez Ama Haksızlık Olması Sorun Oldu... Neyse Zaten Sorun Çıkaran Senin O Arkadaşındı Neyse Onun Göstermesi Gereken Erdemi Sen Gösterdin Eywallah... Kimin Kalbini Kırmışsak Affola ... Kimden Özür Dilememiz Gerekiorsa Özür Dileriz...

E

etimonster

Misafir
Hepimiz kardeşiz, öfkemizi birbirimize değil de dış düşmanlara gösterelim.
Ülkemiz üzerine büyük oyun oynanıyor, bunu ancak biz bozabilir.
Düşmanlığı değil kardeşliği amaç edinerek, birbirimizi tanımaya çalışarak ülkemizi çağdaş, bağımsız bir ülke konumuna getirmeye çalışalım.

Şunu bunu keselimle bu işler olmaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.