- Reaction score
- 0
İkinizinde bilerek böyle bir konu açacağını düşünmüyorum açıkçası. Bybeytu. Sen 20 TL ödemeyi geç arkadaşa. Kalan 15 TL yide 1 hafta sonra öde olurmu? Tabi arkadaşımız kabul ederse..
İki tarafın da anlayış gösterip sakin ve olgun bir şekilde konuyu çözmesini görmek bizi mutlu eder.
Ben öğrenci değilim. Değerli arkadaşlar, anlatmak istediğimi, yapmak istediğimi lütfen anladığınızı belirtin ki ben burda kendi kendimi yemiyim. Eğer ben böyle birşey yapmazsam, bu "çocuk", nasıl olsa birşey olmaz diyerek çok daha kötüsüne yönelecek biliyorsunuz. Ohh, 35 ordan, 10 ordan, 5 de ordan... Benim önüne geçmeye çalıştığım, yapmak istediğim bu, anlayın beni.
35 tl beni batırmaz, zengin de etmez. Başımın gözümün derim helal ederim. Ama hakedene, yalan söylemeyene, yüzsüz olmayana. Yok denmesinden anlarım ama doğru söyleyene. Şimdi ben 20 tl yi kabul edeceğim ama biliyorum ki kalan 15 tl yi ödemeyecek. Kesinlikle ödemeyecek. Öyle yakın zamanda, şu zamanda falan diye diye aylardır oyaladı beni zaten. Bu nedenle net tarih istiyorum ben.
Kalan 15 tl için 1 hafta değil 1 aya razıyım. Desin ki 15 şubatta, yani 2 ay sonra ödeyeceğim, razıyım. Tek istediğim net tarih verip o tarihte ödemesi.
Lütfen yapmak istediğimi anladığınızı biliyim.
20 tl mi öde Soner. Kalan 15 tl için de sana 15 şubat 2012 ye kadar süre. O tarihe kadar ödersen helalleşiriz. Yok yine ödemezsen işte burda herkes şahittir..
Kabul ediyorsan söyle paypal mı banka mı ne istiyorsan gönderiyim öm ile.