C# Basit Hesap Makinesi Yapımı

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba arkadaşlar.Bugün blog sitemde yayınlamak için basit bir hesap makinası yapımı video su hazırladım.Video yu izleyip nerelerde eksik veya hata yaptığımı söyliyebilirmisiniz? Yorumlarını esirgemiyenlere şimdiden teşekkürler.. :msp_biggrin:

Yazırladığım Video'ya buradan ulaşabilirsiniz..

0
Onaylı Üye
Üye
bence hesap makinende if-else veya switch-case'yede yer verseydin daha iyi olurdu.

0
Onaylı Üye
Üye
bence hesap makinende if-else veya switch-case'yede yer verseydin daha iyi olurdu.

Şimdilik bir başlangıç yapayım diye bu şekilde anlattım.Diğer uygulamalarda if-else veya switch-case yapılarınıda kullanıcam. Ayrıca yorum için teşekkürler :)

0
Onaylı Üye
Üye
üstadım programın bence güzel 2 sayının hepsini gösteriyo ancak videoda bol'üde int yani tam sayı olarka tanımlamıssın.
Mesela kullanıcı
1. sayıyı 5
2. sayıyı 2 girdiğinde sonuc tam cıkmaz ancak bol'ü ayrı olarak float olarak tanımlarsan sonucu 2,5 gibi göstericek yani küsratıyla birlikte.

0
Onaylı Üye
Üye
üstadım programın bence güzel 2 sayının hepsini gösteriyo ancak videoda bol'üde int yani tam sayı olarka tanımlamıssın.
Mesela kullanıcı
1. sayıyı 5
2. sayıyı 2 girdiğinde sonuc tam cıkmaz ancak bol'ü ayrı olarak float olarak tanımlarsan sonucu 2,5 gibi göstericek yani küsratıyla birlikte.

Haklısınız.Orada hata yapmışım.Siteme yeni bir video daha ekledim.Onada bakarsanız sevinirim..

Geri