Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlgili mesajı bulamadım şu anda ama konunun özü şu, salatalığı hepimiz biliriz, ama buna salatalık değil de hıyar dediğimizde kaba karşılanır, değişen sadece kelime olduğu halde anlam aynıdır. İşte caesar da bir mesajında salatalık yerine hıyar dedi, o yüzden banlandı.
Müslüman bir ülkede dini değerleri tiye alması Allah a haşa ironik demesi bence yeterli bir sebepti... sebep başkaysa bilemiyorum.. kimsenin imanını sorgulamıyorum ama inanmasam da kimsenin inançlarına hele ki müslüman bir ülkede dil uzatmazdım...
Bizim anayasamız da laiklik diye bir kavram bulunduğu için bu ülkede yaşayan vatandaşların müslüman olup olmamasına göre ayrılması kanunlara aykırıdır. Bu yüzden ban sebebi arkadaşın yazdığı şey değildir.
Banlayan kişi ben değilim ancak
açıklama getirmek adına ve anlamsız gelebilecek bazı diğer yorumlara karşı asıl sebep buradadır.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5