İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

cafetaiwan.com

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu gün kendimce jenerik :cool: bir isim yakaladım bir süredir takip ettiğim cafetaiwan.com adresi bu gün düştü bende hemen tepesine bindim şimdi bu domainle ne yapılır arkaşalar nasıl bir içerik konulur sizce bide bu tayvan dili nasıl bir dil yani arap yazısı gibimi yazılıyor?

L

linguriaman

Misafir
Hehe, sanırım Çince'ye benziyor :) Domain ile ne yapacağın konusunda hiç bir fikrim yok. Tayvan hakkında bir site yapılabilir - turistler falan için.

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çince de fazla bilmiyorum :) yaw cince için bide işletim sistemi klavye falan degiştirilmesi lazım. sedo amcaya yönlendirelimde belki tıklayan olur

G

guajira

Misafir
darkman' Alıntı:
Çince de fazla bilmiyorum :) yaw cince için bide işletim sistemi klavye falan degiştirilmesi lazım. sedo amcaya yönlendirelimde belki tıklayan olur

Ya kardeşim bu nasıl jenerik domaindir? PRsi yüksek desen anlarım. daha önceki sahibi bu siteyi ne amaçla kullanmış haberin var mı? ona göre bişi yap.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.