İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cagan Irmak - Issız Adam

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar izleyenleriniz var mı bilmiyorum ama benim su an 24 saat falan gecti üzerinde bagrımda bir tas var hala sanki.2. ye gitmek için su an arkadaş arıyorum...:)
ya cagan ırmak bu içimizden bir hikaye yapıp bunu anlatmayı iyi yapıyor bi kere...ben galiba bi hürriyet yazarının geçen hafta içi eleştirisini okumuştum filmde herkes kendinden bir şey bulacak diye..muhakkak herkes kendinden birşey bulacak ama eger sevip unutamadığınız bir aşkınız varsa unutuamıyorsanız bu filmi izlerken belkide daha fazlasını bulacaksınız..
film bazen sıkmıyor değil saat baktığınız durumlar oluyor ama son yirmi dakika yokmu adamı beyninden vurmuşa çeviriyor.
walla gnctrcll den 2 kişi ye 6 vermek varken dün afm de 20 verdim acıkcası filmden sonra pişmanlığım yok :) ama sadece tavsiyedir çünkü biri boyle bir şeyi abartıp beklenti oluşturunca insanda hayal kırıklığı oluyor muthiş bir şey bekliyor..
bu sadece benim filmde kendime at bulduğum etkilendiğim şeyler.az risk almak isteyenler pazartesi perşem günlerini tercik etsinler:)
teşekkürler çağan ırmak :)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
dvd si çıktığı gibi alıcam

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben beliyemicem bi daha gidicem ama gnctrkcll :D ile

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
demek çok çok sevdin :)

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesela bi şarkıda insan bişey bulur defalarca dinler ya bu da o misal...hikaye eski şarkılarla o kadar iyi işlenmiş ki -bence- :) şimdi izleyenler buraya gelip forumda yeni bir tartışma çıkmasın :D hehe

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Film müzikleri gayet güzel seçim.
İnsanlarda eski şarkılara karşı bir ilgi uyandırdı.Bende zaten uyanıktı:) 35lik rakı,45lik plak...

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunu söyleyen 2. gördüğüm insansın.
Ağlatıyormus, Duygu diye bir arkadaşım 2. defa gitmek icin arkadaş arıyordu dün :)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
dun kiz arkadasimla gittim. Son 10 dakikaya kadar birbirimize bakisip gulustuk bizden sahneler ciktikca. Ama o son 10 dakikada resmen bogazim dugumlendi. Ha agladi aglayacak hale geldim. Filmin basi suanki iliskim, sonu ilk askimdan ayrilisimdi...

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merak ettim flimi, ama yanlız çekilmez amf de bu flim, en iyisi kız arkadaşla gitmek. :)

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abi başlığı yeni gordum gitmeyin ulan bu filme hele kız arkadaşınızla hiç gitmeyin ben gittim evet bu başlığı izledikten sonra yazdım ama sonra kız arkadaşımla ayrıldık geçmişinde unutamadıkları olan çiftlerin ayrılma sebebi...kafama sokayım başka filim yoktu sanki :)

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya biliyorum konuyu açıp iki farklı gorus sunan benim ama tek git kardeşim :) kız arkadaşınla bu filme gitme...
ya kızda farklı tepki olusturur da ben karısıgım unutamadıgım biri var derse....yasadım ordan biliyorum anasını satayım..

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya biliyorum konuyu açıp iki farklı gorus sunan benim ama tek git kardeşim :) kız arkadaşınla bu filme gitme...
ya kızda farklı tepki olusturur da ben karısıgım unutamadıgım biri var derse....yasadım ordan biliyorum anasını satayım..

yok ya benden öncesi yok sükür kızın :D yaklasık liseden beri cıkıyoz (yas 22) ufak bir ayrılık yasadık 1 yıl kadar her halde bişe olmaz yada şansa bırakmıyım gitmiyelim filme :)

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Filmden geliyorum.Tek gittim beğendim güzel filmdi son kısımları çok duygulu idi.Haftayada kız arkadaşım ile gidecem inş ...

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Bugün bir arkadaşımın msn başlığında gördüm, Issız adam filmine gitmeyin gideceksenizde tek başınıza gidin, ayrılık sebebi oluyor diye. Demekki sölenenler kadar varmış. Filmin konusunu az çok tahmin edebiliyorum. Dışardan çok agresif birisi olarak görünsemde kaldıramadığım bazı olaylar vardır filmdede bu tarz olaylar geçiyor sanırım. O yüzden ne gidicem ne dvd sini alıp izliycem. Film çok güzel olabilir ama kendi psikolojim benim için daha önemli.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.