İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cahveci Dost Site Arıyor

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kodlama yüzünden dost silerim silinde benimle dost site olmak isteyenler buraya sitesini yazabilir www.cahve.com PR-4 Anasayfa ve tüm alt sayfalarda yayınlanacak siteleriniz.

İyi ÇalışmalaR

H

hikayebul

Misafir
Hayret ben küfürmü ettim senin bu son mesajindan önceki mesajim silinmis,ayip valla ne diyim.Iyinet forumlarini ss subaylari yönetmeye basladi galiba.

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) NE yazdıgını bilmiyorum okumadım ama sevenlerim saolsun sanırım ufak bir karalama örneği gösterdin bana karsı :)

Güneş Balcıkla Sıvanmaz :)

H

hikayebul

Misafir
Ya ne karalama örnegi yine diyorum,en basta yazmissin PR4 anasayfadan link verilecek diye,kim yerse yapmissin sonrada agiz degistiriyorsun.Günese bak puahahah,günün esprisi.Yemezler.. ahaha Hostun yoksa o seni sevenler bari host saglasinda gariban kalma.

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu son yazına yorum yapmıyorum sadece :) sana yorumu kim oldugumu forumdaki arkadaslar yazar polomiğe giremicem sana hayatta bol sans

H

hikayebul

Misafir
Puhaha,neyse hadi sana iyi avlar.722 bombos mesaj,spam,pr4 siteden link degisimi diye keriz kovalayan birisin kim oldugun ortada.Hadi kumda oynamaya devam et sen.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.