İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çalışan Tablosu

E

eczaneci

Misafir
Şöyle bir isteğim olacak…

Kafamdakini anlatayım elimden geldiğince….

Bizim fakültenin bilgisayar lab.ında çalışan elemanlar için bi "yoklama" sitesi yapmak istiyorum.
Bilgisayar lab.ını açan kişi önce o siteye girip, bir şeylere basacak, ya da adını yazıp onaylayacak, ben de o kişinin o saatte oraya gelip lab.ı açtığını anlayacağım. Mesela sitenin kendi saati olsa ve o saatte orda kim olması lazımsa yani o saatte kimin siteye girip onay vermesi gerektiğini de bilse ve ekranında bunu belirtse...

Şöyle bir şey yapılabilir:
Sitede her saat başı veri girişine (lab.ı açanın ismini yazabileceği) izin veren bir komut satırı olsa,
gelen kişi adını yazıp onaylasa ve ardından bir sonraki saat başına kadar, veri giriş bölümü gözükmese....
hatta veri girildiğinde sayfanın üst kısmındaki haftalık çalışma tablosuna gelen kişinin adını işlese....

Buna benzer hazır bir script vb... bulabilir miyim?

aşağıdaki linkte ayrıntılı olarak açıkladım.

http://www.fasulyeler.com/ceyhunkh/111/

şimdiden sağolun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5