İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çalışkan Yazar Aranıyor

hizli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba

Beni bilenler bilir. Bu forumda onlarca kişiyle, onlarca ticaretim bulunuyor. Ayrıca aklınıza gelebilecek bütün forumlarda da aktifim ve referanslarım güçlüdür. Bu forumda Bir kişi haricinde de kimseyle bir sorun yaşamadım. Onun da şikayet konusunu bulabilirsiniz. Kendisi de uzaklaştırıldı zaten.

Yazar arıyorum arkadaşlar. Gerçek düzgün çalışkan bir kaç tane yazar alacağım. Bulunduğum sektör benim hayatımı sürdürdüğüm geçimimi sağladığım sektördür. Bunu ciddiye alacak, işine saygı duyacak yazar arıyorum. En baştan belirteyim yaşı ne olursa olsun davranışlarıyla çoluk çocuk sayılan kişilerle uğraşmak istemiyorum söyleyeyim.

Şartlar:

- Günde 3-5 makale alıp beni de kendisini de gereksiz yere yormayacak, günde en az 3 bin kelimelik iş alımı yaparak zamanında iş yetiştirecek.

- Ödemelerini Cuma günleri İş Bankası ve şans oyunları hesabına toplu olarak alacak.

- Düzgün işler çıkararak kendilsiyle uğraşmama gerek bırakmayacak. Paragraf yapacak, başlık atacak, kelime hatası yapmayacak, yani normal bir şekilde anahtar kelime kullanarak düzgün ve özgün yazılar çıkarabilecek.

- 100 kelimesi 0.70 kuruştan yazacak.

- Baş ağrıtmayacak, kendisine telefonla ulaşabileceğim yazar arıyorum.

Bana gelince; bu foruma beni tanıyıp benimle çalışıp benden ödeme almış olanlar bu konunun altına yazıp benimle iletişim kurabilirler. Kendilerine ulaşabileceğim imkanlar ortadan kalktığı için onlar bana ulaşsınlar. Ancak bazı arkadaşlarımla çalışmayacağımı özellikle belirtmek isterim.

Ayrıca buradaki profilim benim bir zamanlar 4 TL'sini sabah yerine öğleden sonra hesabına yatırdığım bir adamın verdiği negatif traderla kirlenmiştir. Bunu dikkate almamanızı salık veririm. Kendisi hakkında açtığım şikayet konusu da bulunuyor.

İş budur arkadaşlar. Samimi bir biçimde makale yazıp para kazanmak isteyenler bana ulaşsınlar. Telefon numarasıyla birlikte kendilerini tanıtsınlar ve bir örnek yazı linklerini veya metinlerini yollasınlar.

Not: PM istemeyiniz. Belirttiğim şekilde pm yollayınız.

Herkese iyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.