İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Call of duty

MuZiKCi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar,bu oyunu bilmeyeniniz yoktur.Ben yeni başladım oynamaya.Yanlız bir bölüme geldim,geçemedim.
Bu bölümde 4-5 katlı binanın içindeyim.Uzak köşede bir tank var sanırım onu vurmam gerekiyor.Önceki köprülü bölümler falan geçmiştim.Tank için bir silah vardı onlarda.
Bu binada tankı vurmak için bir silah yok.Tekli var ya da taramalı tüfek var ama onlar da iş yapmıyor.Bir siper kazılı ama yol kapalı anlamadım bir şey.
Hatırlayan olursa help me! :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
3. katta arka tarafta bir tüfek var bomba atar onlar arkadaki tankı vuracaksın onra 2 kata ineceksin ve ön taraftan bir tang gelecek onu vurunca tabai bu arada yagmur gibi gelen adamalrıda atlatıp yapıcaksın sonra tekrar üst kata cıkıp aynı yere arkadan gelen 2. tank sonra tekrara lat kat öndeki 2. tank tekrara yukarı 3. tank sonra aşagı öndeki 3. tank sonra bekliceksin bu arada ölmüceksin tabi sonra senin tanglar yardıma geliyor ve admalrın ordun geliyor ve diger bölümü geciyorsun o bölüm oyunun en zor bölümü...

o bölümü 3 gün deneme ile geçtim..

MuZiKCi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet,mesajı gönderdikten sonra denemek için yine uğraşmıştım.geçtim bölümü teşk.

G

guajira

Misafir
En sevdiğim oyundur yaw:) ilkini bitirmiş berlini hitlerden almıştım ama 2. yi bitirmek nasip olmadı daha.

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet ek paketi baya beğenmiştim yan kötü tarafı ek paket olduğu için kısa sürmesiydi . sitelerden fırsat buldukça oyun oynamak iyi oluyo .

B

baybars

Misafir
Multiplayerini deneyeniz yokmu yahu. Esas eğlenceli kısmı orda. Turnuva yapılrsa gelirim :)

MuZiKCi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İkinciyi almadım,bulursam multiplayer oynamak isterim ben de.

A

aslan

Misafir
kardeşlerim ben callof duty3 aldım.ilk başta adamları öldürüp mayın tarlası gibi yer var orda bi şeyi alıp görev bitio ama benim callof duty 3 çok kısa sürede bitti sizin anlattınız gibi ben o bölümlere gelmeden oyun bitti kardeşler bana yardımcı oln lütfen.saygılarımla

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
O oynadığın COD 3 değil. CoD 3 PC'ye çıkmadı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5