Ürün Bilgisi: Casper Nirvana Tablet - 7inç
Ürün Detay: CasperTR
Açıklama:
Merhabalar, üründe hiçbir sorun yoktur. 2 adet birden satın aldım ve birini satıyorum. Ayrıca elimde Samsung Galaxy TAB 10.1 olduğu için ağırlıklı olarak onu kullanıyorum. Ürün genel olarak güzel, bu fiyata fazla birşey beklemeyenler için ideal ancak fiyatının üzerinde özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum. Çizik, darbe vs. hiçbirşey yok, garantiye hiç gitmedi 3 aydır hiç sorun çıkarmadı. 21 Ay garanti süresi var. Sakarya içinde elden teslim edilir. Kutu ve fatura bulunmaktadır.
Teknik Özellikleri:
İşlemci
SAKARYA İÇİNDE ELDEN TESLİM YAPILABİLİR.
FİYAT: 200 TL (pazarlıksız son fiyattır)
İletişim: e-posta - özel mesaj - facebook - twitter - özel mesaj yoluyla cep telefonuma ulaşabilirsiniz.
(E-Postabağlantısına tıklayıp direk mail gönderebilirsiniz)
Sahibinden.com üzerinden ilanı takip edebilirsiniz: CASPER NİRVANA TAB - 21 AY GARANTİLİ SIFIR AYARINDA SORUNSUZ
Ödeme Seçenekleri: TEB Bankası - Misli.com - Nesine.com
Ürün Detay: CasperTR
Açıklama:
Merhabalar, üründe hiçbir sorun yoktur. 2 adet birden satın aldım ve birini satıyorum. Ayrıca elimde Samsung Galaxy TAB 10.1 olduğu için ağırlıklı olarak onu kullanıyorum. Ürün genel olarak güzel, bu fiyata fazla birşey beklemeyenler için ideal ancak fiyatının üzerinde özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum. Çizik, darbe vs. hiçbirşey yok, garantiye hiç gitmedi 3 aydır hiç sorun çıkarmadı. 21 Ay garanti süresi var. Sakarya içinde elden teslim edilir. Kutu ve fatura bulunmaktadır.
Teknik Özellikleri:
İşlemci
- Amlogic AML8726-M3 İşlemci
- Android Platform Android 4.0
- 1 GB Memory
- 8 GB Sabit Disk
- Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n
- 1X 0.5W Hoparlör
- 0.3 MP Ön Kamera, 2 MP Arka Kamera
- "7"" WXGA (1024x600) LCD"
- 5 Parmak Multi Touch

SAKARYA İÇİNDE ELDEN TESLİM YAPILABİLİR.
FİYAT: 200 TL (pazarlıksız son fiyattır)
İletişim: e-posta - özel mesaj - facebook - twitter - özel mesaj yoluyla cep telefonuma ulaşabilirsiniz.
(E-Postabağlantısına tıklayıp direk mail gönderebilirsiniz)
Sahibinden.com üzerinden ilanı takip edebilirsiniz: CASPER NİRVANA TAB - 21 AY GARANTİLİ SIFIR AYARINDA SORUNSUZ
Ödeme Seçenekleri: TEB Bankası - Misli.com - Nesine.com